Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Motiveres du av et faglig attraktivt, ambisiøst og utfordrende arbeidsmiljø hvor tverrfaglighet og kollegialitet prioriteres høyt? Er du lei av rush-tid, lange køer og å være en i mengden? Da kan denne stillingen være noe for deg! Vi er på utkikk etter en ortoped som vil bli en del av det fine arbeidsmiljøet i Namsos. Her har vi plass til både mer generelle ortopeder og subspesialisten.


Ortopedisk avdeling er en del av Kirurgisk klinikk ved Sykehuset Namsos i Helse Nord-Trøndelag HF. Avdelingen har stor aktivitet innen øyeblikkelig hjelp og elektiv kirurgi og har kompetanse innen protesekirurgi, ryggkirurgi, hånd- og fotkirurgi, artroskopisk kirurgi, skadekirurgi og infeksjoner. Avdelingen disponerer 7 overlegestillinger og 3 LIS 3-stillinger. Vi er en fin gjeng som har det veldig hyggelig på jobb, og som liker å motivere hverandre. Til tross for at vi er et mindre sykehus er det et stort fokus på faglig utvikling og å holde oss faglig oppdatert. Her har vi behov for de fleste ortopediske spesialister og det er rom for å til dels styre sin egen hverdag.
Ved tilsetting vil vi legge stor vekt på personlig egnethet. Vi ønsker oss en kollega som jobber selvstendig, er ansvarsfull og positiv, som er samarbeidsorientert og løsningsfokusert. Vi er opptatt av den enkeltes bidrag til å utvikle avdelingen og fagfeltet, og det er derfor viktig for oss at dette er noe du ser viktigheten av. Du er fleksibel, endringsvillig og har evne til å jobbe godt og målrettet sammen med kollegaene dine. Sist, men ikke minst, så ønsker vi oss en kollega som bidrar til å motivere og engasjere sine kolleger, og som bidrar til et utviklende og godt arbeidsmiljø med sikker og god kommunikasjon til det beste for våre pasienter.
For øvrig er det mye fin natur som ligger i kort nærhet, hvor det er gode muligheter for jakt, fiske og turer. Her kan man dra rett fra operasjon og til laksefiske i Namsen i løpet av en time. Namsos kan by på det meste av hva man trenger, og det aller viktigste er at det er et meget godt arbeidsmiljø. Vi håper du vil søke og bli en del av denne fine gjengen.
 

Arbeidsoppgaver

 • Poliklinikk, operasjon, visittarbeid
 • Deltakelse i avdelingens vaktordning
 • Veiledning og supervisjon av leger i spesialisering og medisinstudenter.
 • Bidra til kompetanseutvikling i avdelingen inkludert deltakelse i avdelingens internundervisning.

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege
 • Godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi
 • Gode ferdigheter i norsk språk, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

Ved tilsetting vil vi legge stor vekt på personlig egnethet. Vi ønsker oss en kollega som jobber selvstendig, er ansvarsfull og positiv, som er samarbeidsorientert og løsningsfokusert. Vi er opptatt av den enkeltes bidrag til å utvikle avdelingen og fagfeltet, og det er derfor viktig for oss at dette er noe du ser viktigheten av. Du er fleksibel, endringsvillig og har evne til å jobbe godt og målrettet i team. Sist, men ikke minst, så ønsker vi oss en kollega som bidrar til å motivere og engasjere sine kolleger, og som bidrar til et utviklende og godt arbeidsmiljø med sikker og god kommunikasjon til det beste for våre pasienter.

Det er for oss en målsetting at arbeidsstyrken i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen.

Vi tilbyr

 • Et inkluderende arbeidsmiljø hvor kompetanseutvikling og teamarbeid vektlegges høyt
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomst
 • Medlemskap i pensjonsordning, 2% pensjonstrekk, gruppelivsforsikring og ulykkesforsikring
 • Varierte arbeidsdager i et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Helse Nord-Trøndelag HF
Kontaktpersoner
Navn: Knut Erik Moen Aune
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 74215757
E-post: KnutErikMoen.Aune@helse-nordtrondelag.no
Navn: Kanito Bilan
Tittel: Overlege
Telefon: 74215657
E-post: Kanito.Bilan@helse-nordtrondelag.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Ortopedisk avdeling, Klinikk for kirurgi, Sykehuset Namsos
Havikvegen 8
7800 Namsos
Søk på stillingen