Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vår faste nevrolog skal ut i Finnmarkspermisjon og vi trenger derfor en vikar.

I denne stillingen vil du jobbe tverrfaglig med faglig dyktige kolleger💪

Ved Kirkenes sykehus er stillingen som nevrolog lagt til avdeling Rehabilitering. Ansvarsområdet er derfor delt mellom ordinær nevrologisk poliklinikk, tilsynsfunksjon for akuttinnlagte nevrologiske pasienter og som ressursperson til avdeling Rehabilitering.

Som vikar vil du først og fremst ha ansvaret for nevrologisk poliklinikk, samt tilsyn for akuttinnlagte nevrologiske pasienter.

Velkommen til avdeling Rehabilitering! Avdelingen har en døgnenhet for fysikalsk medisin og rehabilitering (FMR) med 9 senger. Videre har vi enhet ambulant rehabiliteringsteam (ART), Habiliteringstjenesten for voksne (HAVO), HelseIArbeid (HIA) og enhet for klinisk servicefunksjoner (KSF). Avdelingen er foretaksovergripende når det gjelder rehabiliteringen, men dekker kun Øst-Finnmark i nevrologi.  

Her vil du jobbe sammen med 2 overleger i fysikalskmedisin og rehabilitering, 2 LIS3, psykolog/nevropsykolog, fysio- og ergoterapeuter, KEF, synspedagog, logoped, familieterapeut, vernepleiere og syke- og hjelpepleiere. De fleste av våre ansatte har relevant videreutdanninger eller annen form for spesialisering. 

Stillingen kan kombineres med annen stilling, og det vil bli lagt til rette med fleksible ordninger med tanke på tjenesteplan, tilstedetid, hjemmekontor med mer. Dersom det er av interesse kan stillingen deles og stillingsstørrelse kan diskuteres.

Velkommen til Fantastiske Kirkenes i Sør-Varanger kommune, øst i Finnmark! Her får du både nordlys og midtnattsol. Vi har en lang vinter med gode skiforhold, hytteliv og scooterkjøring. På sommerstid har vi mange fine turstier og store natur- og friluftsområder. Er du glad i friluftsliv, jakt og fiske er dette den perfekte plassen for det. Sør-Varanger kan også by på flotte kulturarrangement som Barents Spektakel og Grenseløsfestivalen. Lengter du etter storbylivet er Oslo kun 2 timer unna med direktefly. Her kan du lese mer om Kirkenes.

Ellers bør du vite at etter å ha bodd og jobbet i Finnmark i 12 måneder får vi avskrevet studielånet med inntil 30 000 årlig. Og, vi har gratis barnehage fra høsten 2023.

Høres dette interessant ut for deg? Da sender du inn søknad - ta gjerne kontakt om du ønsker ytterligere informasjon.

Tiltredelse etter avtale eller senest september/oktober -23. Vikariatet varer i 6 måneder. 

Arbeidsoppgaver

 • Stillingen som nevrolog er 2-delt, med omtrent 50 % på medisinsk poliklinikk og omtrent 50 % i avdeling ReHabilitering
 • Stillingen som nevrolog i avdeling ReHabilitering skal først og fremst ha fokus mot nevro-rehabilitering. Men det forventes også et engasjement mot habiliteringstjenesten, da særlig i forhold til pasienter med nevrologiske utfordringer, som for eksempel CP
 • Vi har etablert en tverrfaglig poliklinikk for oppfølging av Parkinsons sykdom og gir i tillegg tilbud om 2 ukers tverrfaglig rehabiliteringsopphold på sengeposten
 • Vi har etablert en egen sykepleierpoliklinikk ift fast oppfølging av hodepine- og Parkinsonspasienter

Kvalifikasjoner

 • Norsk godkjenning som spesialist i nevrologi
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner, samtidig som du må kunne ta selvstendige beslutninger
 • Interessert og engasjert i være med på å utvikle tilbud
 • Fleksibel
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø
 • Ingen vaktordning per dags dato
 • En avdeling som er i stadig utvikling og tilpasser sin virksomhet etter behovet
 • Nytt og moderne sykehus
 • Medlemskap i en av landets kanskje beste pensjonsordninger
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster, samt 6 mnd. prøvetid
 • Vi kan være behjelpelig med bolig.
 • I tillegg til god lønn får du i Finnmark en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån, lavere skatt og billigere strøm

Generell informasjon
Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest. Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.  Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes. 

Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere. 

Utdanningsretning

 • Nevrologi

Utdanningsnivå

 • Lege
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Finnmarkssykehuset HF
Kontaktpersoner
Navn: Terje Kristensen
Tittel: overlege nevrologi
Telefon: 78965404
E-post: Terje.Kristensen@finnmarkssykehuset.no
Navn: Kari Beate Engseth
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: (+47) 41645014
E-post: Kari.Beate.Engseth@finnmarkssykehuset.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Avdeling ReHabilitering, Finnmarkssykehuset HF, Kirkenes sykehus 
skytterhusfjellet
9900 Kirkenes