Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Hver av listene er på 900 pasienter og er lokalisert til legesenteret P7-legene (tidl. Ditt legesenter), et seks-legesenter midt i sentrum av Moss. Det er kort avstand til tog og bussforbindelse, og god tilgang til parkering. Legesenteret er velutstyrt med EKG, 24 timers BT og spirometri. To av legene er spesialister i allmennmedisin. Stabile og flinke helsesekretærer. Legesenteret har et godt arbeidsmiljø for alle, der trivsel er i fokus.

Hva kan Moss kommune tilby deg som vil bli fastlege?
Moss kommune tilbyr deg etableringstilskudd på kr. 300 000, mot en bindingstid på 3 år. Dette kommer i tillegg til ALIS-tilskudd på inntil kr. 300 000 per år til kurs mv. (for ikke-spesialister).

Kvalifikasjoner: Du må være spesialist i allmennmedisin eller under slik spesialisering og ha erfaring fra allmennpraksis. Personlig egnethet, samarbeidsevner og gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig vil tillegges stor vekt. 

Andre opplysninger: Fastleger kan tilpliktes kommunal bistilling, men dette er i dag ikke aktuelt. Politiattest må fremlegges før avtaleinngåelse. Fastleger plikter å delta i felles legevakt for mosseregionen, lokalisert i Moss. Søkerlisten er offentlig. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Moss kommune
Kontaktpersoner
Navn: Kristian Krogshus
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 69 24 80 00
E-post: kristian.krogshus@moss.kommune.no
Navn: Umar Ishtiaq
Tittel: fastlege og daglig leder
Telefon: 98856767
E-post: umar.is@gmail.com
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
legesenteret P7-legene
Prinsens gate 7
1530 MOSS