Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vi har ledige vikariater som LIS i nevrologi

Kunne du tenke deg å prøve deg innen nevrologi? Eller har du allerede jobbet med nevrologi og ønsker å fortsette med dette spennende fagfeltet i stadig utvikling? Nevrologisk avdeling i Bodø er en av to nevrologiske avdelinger i Nord-Norge, og et perfekt sted å starte.

Nevrologisk avdeling har en sengepost med 18 senger, inkludert slagenhet og 3 intermediærsenger. Vår slagenhet ble i 2021 kåret til årets slagenhet i Norge. Vi har også en dagenhet med dyktige fagsykepleiere innen MS, Parkinsons sykdom, epilepsi og ALS, egen klinisk nevrofysiologisk lab og nevrologisk poliklinikk. Her driver vi utredning og behandling av alle typer nevrologiske sykdommer. Vi samarbeider tett med blant annet radiologer, nevrokirurger og intensivavdeling. Vi har et ungt og hyggelig arbeidsmiljø, og en aktiv forskningsgruppe.

Vi har flere ledige vikariater, varighet fra 6 til 12 måneder, med mulighet til forlengelse. 

Det er ønskelig at søkeren er ferdig LIS1, men alle søknader blir vurdert.

Vi ønsker tiltredelse så snart som mulig, eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Som LIS i nevrologi hos oss vil du få god innsikt i nevrologi som fag. Våre LIS rullerer mellom slagenhet, enhet for generell nevrologi og nevrologisk dagpost. Her vil du ta imot, utrede og behandle alle mulige slags vanlige og uvanlige nevrologiske problemstillinger. Vi har en 10-delt vaktturnus der du vil ta imot ø-hjelps pasienter med blant annet hjerneslag, kramper, lammelser og hodepine. Vi har teammottak av hjerneslag og deltar også i medisinske mottaksteam ved behov. Vi har ti overleger ved avdelingen som er medisinsk ansvarlige for aktiviteten, og som vil bistå i opplæring og supervisjon. 
Etter hvert vil du kunne ha selvstendig poliklinikk. Faglig fordypning inngår i turnusplanen. 

Kvalifikasjoner

Du må ha godkjent utdanning innen medisin og norsk legelisens. Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig. Det er flott om du har erfaring fra somatikk eller nevrologi fra før, men det er ikke nødvendig. Vi vil sørge for at du får den opplæringen du trenger. Vi er alle avhengige av å jobbe godt tverrfaglig og verdsetter gode samarbeidsevner, men du må også like å jobbe selvstendig. 
Det er en stor fordel å kjenne til DIPS. Søker må kunne levere vandelsattest etter helsepersonelllovens §20

Personlige egenskaper

Du er en positiv og omgjengelig kollega som verdsetter å jobbe i fellesskap og ønsker å utvikle deg innenfor et spennende fagfelt. Du evner å kommunisere, ta initiativ og ansvar. Det er viktig for deg å kunne engasjere deg både for pasient, faget og dine kollegaer. Du liker å jobbe strukturert og selvstendig, men også i team. 

Kjenner du deg igjen? I så fall: løp og søk!Vi tilbyr

Vi kan garantere en spennende arbeidsdag med varierte oppgaver. Du vil bli en del av et trivelig og støttende arbeidsmiljø, der også livet utenfor arbeid verdsettes. Vi vil sørge for god opplæring og utviklingsmuligheter. Du vil oppleve mange flotte pasientmøter. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode og skape en positiv og hyggelig arbeidsplass. 
Avdelingen er godkjent for spesialistutdanning i nevrologi. Hvis du bestemmer deg for å bli spesialist i nevrologi, kan du gjøre nesten hele tjenesten hos oss. Du trenger da bare 6 måneder på en nevrokirurgisk avdeling for å oppfylle alle læringskrav i det nye utdanningsløpet. 
Hvis du er interessert i forskning, har vi også et aktivt forskningsmiljø med mulighet for deltakelse i spennende kliniske forskningsprosjekter. 

Bodø har en unik natur og et rikt kulturliv. Her kan du gå fjelltur i midnattssol på sommerstid og skiturer i Bodømarka på vinteren. Vi har en av Norges største klatrehaller, og også gode muligheter til å klatre utendørs. Bodø er europeisk kulturhovedstad i 2024 og har et flunkende nytt kulturhus med et variert tilbud. Hver sommer arrangeres Parkenfestivalen, landets kanskje beste musikkfestival. Se video NyeBodø og VisitBodø for mer informasjon om byen og regionen.

Velkommen som søker. Vi ser frem til å ta deg som kollegar.

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Nordlandssykehuset HF
Kontaktperson
Navn: Svetlana Rasic
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 90224798
E-post: Svetlana.Rasic@nlsh.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Medisinsk klinikk, Nevrologisk avdeling 
Parkveien 95
8007 Bodø
Mer om arbeidsgiver

Vi ligger litt nord for polarsirkelen på tre lokasjoner: Bodø, Lofoten og Vesterålen. Hos oss kan du...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image