Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
I Aleris har vi et bredt og tverrfaglig tilbud til kvinner. Vi opplever betydelig vekst i etterspørselen etter gynekologisk kirurgi og søker derfor deg med kompetanse og interesse for kirurgisk behandling av bl.a. inkontinensplager, fødselsskader, cyster og endometriose.

Som gynekolog hos oss, får du muligheten til å konsentrere deg om pasienten og faget ­og kan jobbe når og hvor mye du vil. Vi søker deg som er ferdig med spesialisering, interesse og kompetanse for gynekologisk kirurgi og har jobberfaring fra norsk helsevesen. Du er dyktig i klinisk kommunikasjon og beherske godt norsk/skandinavisk både muntlig og skriftlig.

I Aleris blir du en del av et trivelig miljø med faglig dyktige kollegaer. Vi vil tilrettelegge for at du kan prioritere pasientbehandling – og bruke begrenset tid på administrasjon.

Aleris på Nesttun i Bergen har 3 operasjonsstuer og utfører dagkirurgiske inngrep innen fagområder som ortopedi, plastikkirurgi, rygg/nakke, øre-nese-hals, varicer og gastrokirurgi. Nå utvider vi med gynekologisk kirurgi i takt med behovet i befolkningen og ønsker fra våre oppdragsgivere.

Ta kontakt med leder for Aleris Nesttun Bergen, hvis du ønsker å vite mer om stillingen: Anne-Elin Hanebrekke, mobil: 926 06 685,
anne-elin.hanebrekke@aleris.no
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Aleris Helse AS
Kontaktperson
Navn: Anne-Elin Hanebrekke
Tittel: Leder Aleris Bergen
Telefon: 926 06 685
E-post: anne-elin.hanebrekke@aleris.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Søknad
Søknad merkes: Gynkirurg
Send søknad på mail
Arbeidssted
Nesttun, Bergen
Nesttunveien 90
5221 NESTTUN
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og medisinske ...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image