Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Ved Klinikk for anestesi og kirurgi, Ortopedisk avdeling er det fra 1. mai 2023 ledig en fast 100 % overlegestilling ved hofte-/kneseksjonen.

Diakonhjemmet Sykehus er lokalsykehus for 135 000 innbyggere i bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Sykehuset har utvidet ansvarsområde for eldre med hoftebrudd i Oslo, og regionsykehusfunksjon innen ortopedi knyttet til revmatologiske tilstander.

Ortopedisk avdeling er en del av Klinikk for anestesi og kirurgi og har
13-delt overlegevakt og 8-delt Lis 2/3-vakt. Vi har 2 sengeposter med til sammen 44 senger og en moderne poliklinikk i samarbeid med revmatologisk avdeling. Overlegene er delt inn i 3 faggrupper; overekstremitet, hofte/kne og fot/ankel. Hver gruppe gjør utstrakt protese- og leddkorrigerende kirurgi, artroskopisk og åpent. Alle overleger deltar i vakt der det utføres generell ø-hjelps ortopedi. 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper
Vi søker etter en kollega med spesialitet i ortopedisk kirurgi med primærkompetanse innen protesekirurgi i hofte- og kneledd. Du må også ha kompetanse og erfaring innen kirurgi knyttet til sår og bløtvevsdekning. Forskningsinteresse og -erfaring innen aktuelle leddgrupper, inkludert hoftebrudd, vektlegges.

Du må ha gode samarbeidsevner, kunne jobbe godt i team og motivere medarbeidere. Du må ha god arbeidskapasitet samt bred generell ortopedisk kompetanse og erfaring. Du må beherske et skandinavisk språk muntlig og skriftlig. Personlig egnethet vektlegges.

Diakonhjemmet Sykehus ønsker mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold fra arbeidslivet.

Vi tilbyr
  • Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger.
  • Lønn etter avtale. Av bruttolønn trekkes 2 % til pensjon.
  • Ansettelses- og arbeidsvilkår, pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring etter avtale mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke.
Sykehuset ligger i nærheten av Majorstuen med alt av kollektiv- og servicetilbud.
På sykehuset er det kort vei til t-bane, barnehage, garderober, kantine og treningssenter.

Innholdet i cv må dokumenteres med vitnemål og attester i Webcruiter. Kontaktinformasjon til to referanser medbringes til et eventuelt intervju. 

Vi tar godt vare på pasientene og hverandre.
Velkommen til å søke stilling – vi ser fram til å få deg på laget.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Diakonhjemmet Sykehus
Kontaktperson
Navn: Haldor Valland
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 22 45 17 23
Arbeidssted
Diakonveien 12
0370 OSLO