Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Sørlandet Sykehus HF, Flekkefjord, er et lokalsykehus bestående av medisinsk avdeling, kirurgisk / ortopedisk / gynekologisk avdeling og fødeavdeling. Vi har også en intensiv enhet med 5 senger.

Vi har ledig fast 100 % stilling for lege i spesialisering (LIS2) i spesialiteten indremedisin. Tiltredelse så snart som mulig eller etter avtale.

Det er krav om at søkere må ha gjennomført og fått godkjent LIS1 tjeneste. Søkere uten gjennomført og godkjent LIS1 tjeneste, vil ikke komme i betraktning til de faste stillingene eller evt. vikariater.

Sørlandet sykehus har avtale med OUS om gruppe 1 tjeneste.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester, arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV og til fastsettelse av lønn.

Sørlandet Sykehus ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver

  • Som lege i spesialisering i medisinsk avdeling Flekkefjord, får du mulighet for et tett samarbeid med overlege bedside, med mulighet for å lære en rekke prosedyrer, blant annet ultralyd av hjerte, abdomen og underekstremiteter, tapping av pleura og acitesvæske, spinalpunksjon og beimargsbiopsi. Det gjennomføres regelmessig simulasjoner av akutt medisinske tilstander (hjerte- og respirasjonsstans, trombolyse, sepsis med mer), i regi av akuttmottaket. Det er god struktur på studiedager, du får personlig oppfølging med god daglig veiledning i tillegg til at det er satt av tid med overlege til mer formell veiledning. 

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege.
  • Gjennomført og godkjent LIS1 tjeneste.

Personlige egenskaper

  • Som lege i spesialisering ved medisinsk avdeling må du kunne arbeide selvstendig, være ansvarsbevisst, fleksibel, pasientorientert, ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, ha stor arbeidskapasitet og arbeide effektivt.

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr et godt og lærende arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter og spennende arbeidsoppgaver. 
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Sørlandet sykehus HF
Kontaktpersoner
Navn: Ønsker ikke kontakt m/annonseselgere
Navn: Trine Marie Nesheim
Tittel: Avdelingssjef
Telefon: 900 20 123
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Medisinsk avdeling, Flekkefjord
Engvald Hansens vei 6
4400 Flekkefjord
Mer om arbeidsgiver

Sørlandet sykehus HF er Agders største kompetansebedrift. Med over 7000 ansatte og et bredt spekter ...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image