Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Vikarlege/ legestudent med lisens ønskes ved Søgne Legesenter sommeren 2023.

Om oss:
Søgne Legesenter er et veldrevent legesenter med et stort og godt kollegium, midt i hjertet av sommerperlen Søgne, 15 minutter med bil fra Kristiansand Sentrum. Vi har 13 leger under samme tak, hvorav 9 er spesialister innen allmennmedisin og en er spesialist innen radiologi. Vi har turnuslege, avtale med universitet om studentpraksis og lang erfaring med veiledning av leger under utdanning. Vi er et av Norges største legesentere.

Vi bruker for tiden Pridok EPJ som er integrert med Helsenorge.no for smidig pasientkommunikasjon.

Hva vi trenger:
I sommer trenger vi hjelp med å tilby helsehjelp til våre pasienter når fastlegene er i ferie, spesielt i fellesferien. Erfaringsmessig blir det mange hastetimer med varierte kasus som ikke kan vente til fastlege er tilbake i praksis.

Veiledning og pasientsikkerhet:
Det vil gjennom hele sommeren være flere erfarne leger på jobb samtidig som vi har vikar, og vikar vil til enhver tid ha en veileder tilstede på legesenteret.

Hva som vektlegges hos søker:
Vi ser etter en nyutdannet lege eller medisinstudent med lisens som enten har tidligere erfaring med selvstendig vurdering av pasienter eller har mulighet til å gjennomgå nødvendig arbeidspraksis før fellesferien, for å selvstendig kunne vurdere og behandle pasienter i fellesferien.
Selv om veileder er tilstede for konferering forventes det likevel at søker kan jobbe i noen grad selvstendig med en del av arbeidsoppgavene i fellesferien.


Lønn og kompensasjon:
Lønn baseres på normaltariffens takster, hvor det forventes at vikar takster på vegne av veileder etter HELFO's regelverk. 25% vil bli trukket fra og betalt inn til fellesskapet som kompensasjon for utgifter.


Du vil få egen tilgang til journalsystemet, dette medfører bestilling av personlig buypasskort for elektronisk signering.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål vedrørende utlysningsteksten eller om du er interessert i en meningsfull og læringsrik sommer sammen på Søgne Legesenter.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Heidi Lidal Fidjeland
Tittel: Personalansvarlig Lege
Telefon: 90544612
E-post: h.l.fidjeland@gmail.com
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Søgne Legesenter AS
Rådhusveien 7
4640 SØGNE