Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Aleris Nesttun Bergen leverer medisinske tjenester til private pasienter, forsikringskunder og det offentlige. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og søker nå gastrokirurg med bred erfaring innen laparoskopisk kirurgi.

Vi søker deg som er ferdig med spesialisering og har jobberfaring fra norsk helsevesen. Du er dyktig i klinisk kommunikasjon og beherske godt norsk/skandinavisk både muntlig og skriftlig.

Hos oss blir du en del av et trivelig miljø med faglig dyktige kolleger. Vi vil tilrettelegge for at du får prioritert pasientbehandling over administrasjon - og får muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag og utvikle det medisinske tilbudet.

Aleris på Nesttun i Bergen har 3 operasjonsstuer og utfører dagkirurgiske inngrep innen fagområder som ortopedi, plastikkirurgi, rygg/nakke, øre-nese-hals, varicer og gastrokirurgi.

Vi utvidere stadig med nye, medisinske fagområder i takt med behov i befolkningen og ønsker fra våre oppdragsgivere. I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste, for den enkelte pasient og for samfunnet.

Ta kontakt med vår leder for Aleris Nesttun Bergen, hvis du ønsker å vite mer om stillingen: Anne-Elin Hanebrekke, mobil: 926 06 685
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Aleris Helse AS
Kontaktperson
Navn: Anne-Elin Hanebrekke
Tittel: Leder Aleris Bergen
Telefon: 926 06 685
E-post: anne-elin.hanebrekke@aleris.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Søknad
Søknad merkes: Gastrokirurg
Send søknad på mail
Arbeidssted
Aleris Nesttun
Nesttunveien 90
5221 NESTTUN
Mer om arbeidsgiver

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og medisinske ...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image