Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Det er ledig fastlegeavtale ved Vidsyn legekontor i Moss. 
Fastlegen er selvstendig næringsdrivende, 1000 listepasienter. Hjemmelen er ledig fra 21.08.23 eller etter nærmere avtale.
Vidsyn legekontor er et veldrevet 3-legesenter etablert 1994, sentralt beliggende i Moss. Meget trivelige lokaler, gode kollegiale relasjoner samt dyktige og erfarne medarbeidere. 
 
Vil du jobbe med pasienter og ikke administrativt arbeid? Da er dette jobben for deg! Som fastlege ved Vidsyn legekontor har du ingen driftsoppgaver da legesenteret har avtale med Helsekontor Forvaltning som står for dette og sørger for alt blir drevet i henhold til regelverket og retningslinjer. 

Hva kan Moss kommune tilby deg som vil bli fastlege?
Moss kommune tilbyr deg etableringstilskudd på kr. 300 000, mot en bindingstid på 3 år. Dette kommer i tillegg til ALIS-tilskudd på inntil kr. 300 000 per år til kurs, selvstudier mv. (for ikke-spesialister).

Kvalifikasjoner 
Du må være spesialist i allmennmedisin eller under slik spesialisering og ha erfaring fra allmennpraksis. Personlig egnethet, samarbeidsevner og gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig vil tillegges stor vekt. 

Andre opplysninger 
Fastleger kan tilpliktes kommunal bistilling, men dette er i dag ikke aktuelt. Politiattest må fremlegges før avtaleinngåelse. Fastleger plikter å delta i felles legevakt for mosseregionen, lokalisert i Moss.
Søkerlisten er offentlig. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Moss kommune
Kontaktpersoner
Navn: Doan Dinh
Tittel: Fastlege
Telefon: 962 32 986
E-post: dinhhop.d@gmail.com
Navn: Kristian Krogshus
Tittel: Kommuneoverlege, fung. leder for fastlegeordningen
Telefon: 69 24 80 00
E-post: kristian.krogshus@moss.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Vidsyn legekontor
Kongens gate 21
1530 MOSS