Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vestfold er et godt sted å bo for barnefamilier, med nærhet til flott skjærgård og mange idylliske plasser. Vestfold har korte avstander mellom byene og nærhet til alt man trenger. Kort vei til flyplass og kun en times kjøretur til Oslo. Både historie, kultur, kunst og spennende attraksjoner er med på å gjøre Vestfold fylket til et allsidig og interessant sted å bo. 

Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA) har et velutviklet og differensiert pasienttilbud, god tverrfaglig bemanning og et godt arbeidsmiljø. Avdelingen har to allmennpoliklinikker lokalisert i Tønsberg og Larvik, spesialisert poliklinikk for barn 0-6 år/nevropsykologisk team, døgnpost med akutt ambulant team og en intensivseksjon med særlig ansvar for spiseforstyrrelser, både poliklinisk og ved familiearbeid.

Vi har en stor og solid legegruppe bestående av 16 overleger og 10 leger i spesialisering. Flere av overlegene er godkjente psykoterapiveiledere i barne- og ungdomspsykiatri, og en av overlegene har doktorgrad. Alle seksjoner har også flere psykologspesialister psykologer og jobber for øvrig tverrfaglig. Vi er faglig nysgjerrige og har stadig utviklingsarbeid som vi er stolt av, blant annet 4-dagers behandling (OCD/sosial fobi/panikklidelse), implementert FBT-behandling for spiseforstyrrelser, ulike gruppetilbud, emosjonsfokusert foreldrekurs og ulike digitale løsninger for konsultasjoner og kurs. 

I forbindelse med permisjoner, lyser vi nå ut 1 fast overlegestilling for å kunne rekruttere deg som ønsker å flytte til vakre Vestfold, samt ett års vikariat for deg som ønsker å prøve noe annet et år, ev. med muligheter for forlengelse dersom videre vakanser oppstår. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i høre mer før du søker!

Arbeidsoppgaver

 • Overlegenes arbeidsoppgaver vil variere ut fra hvilken seksjon man primært tilhører. Du vil som overlege i BUPA bidra med din spesialistkompetanse inn i hele avdelingen og seksjonens arbeid. Du vil sammen med seksjonsleder være en sentral person i faglig utvikling både i seksjonen og i BUPA for øvrig. Utredning og behandling, veiledning, supervisjon og undervisning hører til arbeidsoppgavene. Det inngår i stillingen å delta i gjeldende vaktordninger knyttet til øyeblikkelig hjelp på dagtid samt p.t. 12-delt tilstedevakt i tidsrommet 9-14 på lør/søn og helligdager.

Kvalifikasjoner

 • Spesialist i barne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri. Søkere med mindre enn 6 mnd. igjen til fullført spesialitet oppfordres også til å søke.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk (skandinavisk) både muntlig og skriftlig. Det forutsettes oppholds- og arbeidstillatelse i Norge.
 • Den som tilsettes i stilling som krever autorisasjon, må kunne dokumentere norsk offentlig godkjenning.

Den som får tilbud om stillingen må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede) ved tiltredelse.    

Personlige egenskaper

 • Du har god kontaktevne med barn og ungdom
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og liker å jobbe tverrfaglig
 • Faglig oppdatert og interessert
 • Høy arbeidskapasitet, god prioriteringsevne
 • Vi ønsker deg som er opptatt av forbedrings- og utviklingsarbeid og vil bidra aktivt i avdelingen.
 • Personlig egnethet vektlegges i stor grad.  

  Vi tilbyr

  • Arbeid i en avdeling i stadig i utvikling og med mål om å yte de aller beste tjenester til våre pasienter og samarbeidspartnere.
  • Et høyt kvalifisert fagmiljø og et inkluderende arbeidsfellesskap
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, se KLP
  • Flyttegodtgjørelse etter avtale   

  Det er pliktig medlemskap i pensjonsordning. Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover og forskrifter, overenskomster og øvrig reglement. 

  Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
  Stillingskategori
  Overlege/spesialist
  Arbeidsgiver
  Sykehuset i Vestfold HF
  Kontaktpersoner
  Navn: Trond Velken
  Tittel: Avdelingsoverlege
  Telefon: 41703007
  Navn: Hilde Tafjord
  Tittel: Avdelingssjef
  Telefon: 911 21434
  Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
  Hjemmeside
  Arbeidssted
  Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Sykehuset i Vestfold HF
  Anton Jenssens gate 2
  3125 Tønsberg