Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vi har ledige stillinger som overlege i radiologi ved Diagnostisk klinikk, Nordlandssykehuset.

Hvem er vi?

Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen og de som tilsettes har  mulighet til å velge arbeidssted. Stillingen innebærer dagarbeid mandag til fredag, samt deltakelse i avdelingens bakvaktsjikt som for tiden deles av 6 overleger. 

Her utføres det et bredt spekter av undersøkelser, med røntgen, ultralyd, CT og MR på alle tre lokasjonene, samt karintervensjon, SPECT/scintigrafier og mammografi i Bodø.

Avdelingen har en ny og moderne maskinpark, med nye skjelettlaber, ny high-end UL-maskin og to nye Dual Energy CT. På MR-siden har vi en ny 3T-maskin i tillegg til ny 1,5T-maskin både i Bodø og Lofoten. Avdelingen deltar i undervisningen av medisinstudenter fra Universitetet i Tromsø, som er ved Nordlandssykehuset 5. og 6. studieår. Vi har en ung overlegestab med jevn alders- og kjønnsfordeling. Det er en forholdsvis flat ledelsesstruktur, der man kan være med å påvirke avdelingens utvikling.

Vi er en del av Diagnostisk klinikk. Klinikken yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt. Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeide på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere.

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, og jobber for å holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.

Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Bildediagnostikk avdeling er en viktig brikke i dette arbeidet. I 2019 og 2021 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for prosjektene Team Slagalarm (2019) og Optimalisering av stråledose for kontroll av hjertefunksjon (2021). Se også video om Team slagalarm her.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet vil primært bestå i beskrivelse og kontrasignering av undersøkelser innen alle modalitetene rtg, UL, CT og MR. Du vil ha oppfølging og veiledning av LIS. Du vil også være med på demonstrasjoner for klinikere, både i form av morgendemonstrasjoner og tverrfaglige møter. Vi er en avdeling med stort volum av undersøkelser med et bredt spekter av både undersøkelsestyper og patologi. Vi ønsker på sikt å jobbe mer organfokusert istedenfor modalitetsfokusert, og som overlege her vil man kunne jobbe med og utvikle områder der man har spesiell interesse. Les mer om oss her, og les hva en av våre egne LIS forteller om arbeidshverdagen som LIS og vårt samarbeide.

Kvalifikasjoner

Du må ha norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning på tilsettingstidspunkt. God kommunikasjon internt og i samarbeide med andre  avdelinger og fagfelt i sykehuset er viktig. Du må derfor beherske norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig, og ha gode kommunikasjonsevner. Du må ha en faglig interesse og engasjement og ønske om å bidra inn i det sterke fagmiljøet vårt. Som nevnt er samhandling, arbeidsmiljø og faglig utvikling viktig her. Du må derfor være motivert til å bidra inn i dette og være samarbeidsvillig.

Personlige egenskaper

  • Samarbeidsorientert 
  • Stor arbeidskapasitet
  • Trives med veiledning
  • Effektiv og fleksibel

Vi tilbyr

Her vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeid med gode kollegaer i et spennende, trivelig arbeidsmiljø som har et høyt faglig fokus. Her vil du få lærings.- og utviklingsmuligheter og god støtte på veien! 

Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har et aktivt forskningsmiljø. Les mer om vår kompetanseutvikling her

Vi tilbyr lønn etter avtale,  gode pensjons og forsikringsordninger, kor, bedriftsidrettslag, hytter til utleie m.m. Les mer om dette her.

Følg oss gjerne på FacebookInstagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid. Bodø er en by med mange natur- og kulturopplevelser. Les mer om byen vår og livet her  på www.bodo.no. Hvis du ønsker kan vi være behjelpelig med bolig.

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Nordlandssykehuset HF
Kontaktpersoner
Navn: Jeanette Kjerpeseth
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 95232441
E-post: Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
Navn: Hans Kristian Bø
Tittel: Medisinskfaglig rådgiver
Telefon: +4799643356
E-post: Hans.Kristian.Bo@nordlandssykehuset.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Diagnostisk klinikk - Nordlandssykehuset HF
Parkveien 95
8007 Bodø
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Vi ligger litt nord for polarsirkelen på tre lokasjoner: Bodø, Lofoten og Vesterålen. Hos oss kan du...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image