Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Vi vokser, har overtatt Aktiv HMS og har selv fått en rekke nye spennende kunder som Universitetet i Stavanger, Rogaland Brann og Redning og en rekke andre, og ønsker derfor å ansette nok en bedriftslege.
 
Medco dinHMS er registrert utdanningsvirksomhet og tilbyr LIS3 i arbeidsmedisin og tilrettelegger for individuell veiledning, gruppeveiledning, institusjonsår og nødvendige kurs i henhold til både gammel og ny ordning. Per nå har vi over 10 LIS3 leger hos oss og bedriftsoverlege Steffen Roth er intern veileder.
 
Medco dinHMS er den største bedriftshelsetjenesten som både eies og ledes fra Norge, det betyr korte beslutningsveier og god ivaretakelse av ansatte. Vi er over 150 ansatte fra Hammerfest i Nord til Mandal i Sør og arbeider tverrfaglig.
 
Arbeidstid er kl. 08.00-15.30, mandag til fredag. Vi tilbyr fast jobb i full stilling, men redusert stilling kan også vurderes.
 
Vi søker deg som er arbeidsom, positiv og selvgående. Struktur og systematikk er en selvfølge, positiv holdning overfor kollegaer og kunder likeså. I Stavanger får vi stadig flere kunder som arbeider offshore slik at oppgaver som Fagansvarlig Lege (FAL) er relevant dersom man ønsker det. Det er også mulig å få reise offshore. Passer du inn i vår visjon som er: Sammen skaper vi arbeidsglede, håper vi at du sender oss en kortfattet søknad med CV. Søknadsfristen er snarest, senest 7. februar.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Bedriftslege
Arbeidsgiver
Medco dinHMS
Kontaktperson
Navn: Pål Lillebø
Tittel: Medco dinHMS ved konsernsjef
Telefon: 913 47 334
E-post: pal.lillebo@medco-dinhms.no
Arbeidssted
Risavika Havnering 14
4056 TANANGER
Søk på stillingen