Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
  • Listelengde: 600
  • Journal system: CGM
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
I forbindelse med foreldrepermisjon vil det fra 01.04.23 bli ledig fastlegevikariat ved Sentrum Legeservice i Holmestrand i ca 1 år (mulighet for å starte fra 01.03.23 dersom ønskelig). Stillingen består av 34% stilling som sykehjemslege og 3 kliniske dager som fastlege (selvstendig næringsdrivende). Listelengde på 600 pasienter. Arbeidsdagene på sykehjem er mandag og onsdag, med fastlønn og praksiskompensasjon.

Sentrum Legeservice er en veletablert, veldrevet og trivelig fastlegepraksis med 4 fastleger, hvorav 2 er spesialister i allmennmedisin og 2 er ALIS. Fra høsten 2023 får vi også LIS1 ved kontoret. Kontoret har 3 erfarne helsesekretærer, samt utstyr til EKG, spirometri, mm. Vi bruker CGM journalsystem. Deltakelse i interkommunal legevakt i Tønsberg hører til stillingen. Dette innebærer i snitt 1-3 vakter i måneden, men det er mulig å ta færre eller flere vakter etter ønske.

Arbeidet på sykehjem består for tiden av 1,5 dag på en korttidsavdeling ved Holmestrand bo- og behandlingssenter, og en halv dag på 2 langtidsavdelinger ved Hof bo- og behandlingssenter (med forbehold om endringer). Arbeidet består i medisinsk behandling og oppfølging av hovedsakelig geriatriske pasienter som er inneliggende ved avdelingene.

Både fastlegekontor og Holmestrand bo- og behandlingssenter ligger under 10 min gåavstand fra togstasjon, noe som gjør det enkelt med togpendling. Det går heis i fjellet fra togstasjon opp til Holmestrand bo- og behandlingssenter.

Kommunen vil legge til rette for ALIS med veileder, supervisør og søknad om tilskudd.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Helene Mathilde Wegger
Tittel: Allm.prakt. fastlege
Telefon: 40462122
E-post: helene_wegger@hotmail.com
Arbeidssted
Sentrum Legeservice
Havnegaten 7
3080 HOLMESTRAND