Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Er du en offensiv leder som kan lede høykompetente medarbeidere?

Vi ser etter en avdelingssjef som evner å skape tillit og samhandling internt, mot andre avdelinger ved sykehuset og eksterne samarbeidspartnere. Du må være en god relasjonsbygger, ha et strategisk perspektiv og ha god evne til å engasjere og motivere høyt utdannede medarbeidere.
Du må ha helsefaglig bakgrunn og det er en fordel med erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Ledererfaring er en forutsetning for å lykkes i stillingen.

Du vil rapportere til klinikksjef mottaksklinikken og bli en del av hennes ledergruppe. Avdelingen består av 150 årsverk og omfatter sengeposter, intermediæravdeling, poliklinikker og kardiologisk intervensjonslab med prosedyrer innen koronar angiografi, pacemaker-, ICD- og CRT implantasjoner. Denne stillingen krever at du har god forståelse for samfunnsoppdraget og har god innsikt i faget kardiologi.

Vi bygger for tiden nytt universitetssykehus på Ullandhaug. Første byggetrinn skal være ferdigstilt i 2024. I denne forbindelse arbeides det med omstilling og forbedring av arbeidsprosesser, og avdelingssjef har en viktig rolle i dette arbeidet.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Hans Petter Karlsen, tlf. 93425743, eller Bjørg Hansen Alvestad, tlf. 95765475.

Frem til søknadsfristens utløp vil søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Avdelingsleder
Arbeidsgiver
Helse Stavanger HF
Kardiologisk avdeling
Kontaktpersoner
Navn: Hans Petter Karlsen
Tittel: Rekrutterer
Telefon: +4793425743
E-post: hans.petter.karlsen@habberstad.no
Navn: Bjørg Alvestad
Tittel: Seniorrådgiver
Telefon: +4795765475
E-post: bjorg.alvestad@habberstad.no
Arbeidssted
Stavanger universitetssjukehus
Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8
4011 STAVANGER
Mer om arbeidsgiver

Ønsker du å gjøre en forskjell på et av landets største sykehus? Stavanger universitetssjukehus tren...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image