Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vi har nå ledig vikariat for lege i spesialisering innen psykiatri ved seksjon poliklinisk behandling med FACT på Ål i Hallingdal. Det er mulig for søkere uten gjennomført LIS 1, "turnusventere", til å søke stillingen. Vi oppfordrer også fastleger i regionen, som har behov for å gjennomføre "sykehusåret" sitt eller ønsker å jobbe innen voksenpsykiatrien, til å søke stillingen. 

Stillingen er ledig fra 1. januar 2023 og i utgangspunktet ett år, men er fleksibelt i forhold til oppstartstidspunkt. Det kan bli mulighet for forlengelse eller fast ansettelse. 

Tjeneste på Ål utløser forhøyet individuelt tillegg med ekstra kompensasjon for de med spesialitet i andre fag enn psykiatri.

Vår poliklinikk på Ål er en seksjon i Ringerike DPS, samlokalisert med Hallingdal sjukestugu. Den er organisert som en tverrfaglig allmennpsykiatrisk poliklinikk, hvor TSB/rusbehandling og FACT er integrert, bestående av overleger, psykologspesialist, LIS leger, psykologer, psykiatriske sykepleiere, sosionom, samt seksjonsleder og  kontorfaglige ressurser.

FACT ble etablert i 2020 og er fortsatt i en utviklingsfase, og det gjør at poliklinikken gir mange og gode muligheter for å kunne "velge retning" man ønsker å jobbe i. Vil du kanskje bidra inn i videreutviklingen FACT Hallingdal? Ønsker du å jobbe i kombinasjon mellom tradisjonell poliklinisk behandling og FACT? Eller ønsker å bidra i behandlingen av TSB/rusbehandling? Vi har som sagt gode muligheter for å kunne tilby og "skru sammen" en spennende arbeidshverdag for en lege som ser etter "noe annet". 

Hallingdal består av kommunene Flå, Nesbyen, Gol, Ål, Hol og Hemsedal. Det er lange tradisjoner i Hallingdal for godt samarbeid mellom primær- og spesialisthelsetjenesten og dette ønsker vi å bevare og videreforedle.

Som et ledd i spesialistutdanningen må det påregnes rotasjon eller hospitering til andre avdelinger eller lokasjoner i Vestre Viken. For oppnåelse av læringsmål som ikke kan oppnås ved tjeneste i Vestre Viken er det aktuelt med tjeneste eller hospitering ved andre utdanningsvirksomheter/ helseforetak som vi har samarbeidsavtale med. 

Det er gode muligheter for faglig oppdatering og utvikling i stillingen, og vi ønsker å tilrettelegge for oppstart og gjennomføring av et spesialiseringsløp. Hallingdal ligger som kjent langs Bergensbanen og Riksvei 7, i hjertet av den norske fjellheimen, midt mellom Oslo og Bergen. Regionen er en spennende møteplass mellom Østlandet og Vestlandet, og byr på store variasjoner og spennende muligheter. Hallingdal har, som den eneste fjellregionen på Østlandet, opplevd vekst i folketallet de siste 10 årene. Hallingdal kan by på storslåtte naturopplevelser med lett tilgjengelige fjellområder og rike muligheter for et aktivt friluftsliv, sommer som vinter. Regionen har flere større og mindre alpinsentre, flere golfbaner og idrettsfasiliteter både innendørs og utendørs i alle kommuner. Kulturlivet er også aktivt med flere kulturhus, kino, gallerier, dans, musikk og kor, det mange beskriver som et "urbant bygdeliv".  

Arbeidsoppgaver

 • Utredning, diagnostisering, behandling og oppfølging av pasienter med et bredt spekter av psykiatriske lidelser
 • Akuttvurderinger og deltakelse i seksjonens liasontjeneste
 • Intern og ekstern undervisning og veiledning

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege
 • Fortrinnsvis gjennomført LIS 1 eller gammel turnustjeneste
 • Må beherske norsk eller annet skandinavisk språk meget godt, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort kl. B

Personlige egenskaper

 • Erfaring og/eller interesse for akuttvurderinger
 • Erfaring og/eller interesse for gruppebasert behandling
 • Erfaring og/eller interesse for utadrettet virksomhet
 • Interesse for tverrfaglig behandling og evne til teamarbeid
 • Gode samarbeidsevner, fleksibilitet og personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Gode arbeidsforhold i et godt kollegium
 • Er aktivt kompetanseutviklingsmiljø
 • Tilrettelegging for faglig og personlig utvikling
 • Gode lønns- og arbeidsbetingelser
 • Ansettelse iht. gjeldende overenskomst, lover, regler og retningslinjer 
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktpersoner
Navn: Kitty Line Scheen
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 92441818
Navn: Christian Hølland Eikeland
Tittel: Avdelingssjef
Telefon: 97154231
Navn: Janne Gudim Hermansen
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 41247171
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Ringerike DPS, seksjon poliklinisk behandling Ål
Helsetunvegen
3570 Ål
Mer om arbeidsgiver

Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsk...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image