Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Onkologisk poliklinikk i Drammen har en bred onkologisk virksomhet med hovedvekt på medikamentell kreftbehandling. Den kliniske aktiviteten er økende med rundt 1000 pasientoppmøter hver måned. Vi er 10-12 dedikerte, faglig sterke og hyggelige leger, som jobber sammen med svært erfarne og omsorgsfulle sykepleiere og sekretærer. De siste årene er det bygget opp en betydelig forskningsvirksomhet, og flere av legene har delte forskerstillinger. Vi har en rekke kliniske studier i planlegging- og rekrutteringsfase. 

Vestre Viken bygger nå nytt sykehus i Drammen. Sykehuset ferdigstilles i 2025 og skal gi spesialisthelsetjenester til en befolkning på ca. 550 000 innbyggere. Stråleterapi blir en ny funksjon i helseforetaket, noe som gjør at vi de kommende årene må øke staben, inkludert antall leger.

Ved Onkologisk poliklinikk Drammen sykehus har vi nå behov for to leger, den ene med hovedfokus på oppfølgning av pasienter i kliniske studier. Dette er foreløpig et engasjement med en varighet på to år, med tiltredelse snarlig. Den andre stillingen er et vikariat i ett år, ledig fra 1/5-23, og innebærer oppmøte poliklinikk, Kongsberg sykehus 2-3 dager pr. uke. For begge stillinger gjelder at det er gode muligheter for forlengelse, også med tanke på at vi i forbindelse med nytt sykehus og etablering av stråleterapi planlegger å øke staben med flere faste stillinger.

Arbeidsoppgaver

  • Dette er kliniske stillinger innen generell onkologi/medikamentell kreftbehandling, inkludert behandling av pasienter inkludert i kliniske studier.

Kvalifikasjoner

  • Du bør være ferdig eller nesten ferdig spesialist i onkologi. Interesse for forskning og/eller stråleterapi vil være positivt.

Personlige egenskaper

  • Har høyt faglig engasjement
  • Er strukturert, detaljorientert og kvalitetsbevisst
  • Har gode samarbeidsevner
  • Er løsningsorientert
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlig egnethet for stillingene vektlegges ved tilsetting.

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr spennende stillinger i et meget godt arbeidsmiljø med mye humor, og med et stimulerende, utviklingsorientert faglig fokus. For tiden jobber vi dagtid mandag til fredag, uten kvelds-, natt- eller helgevakter. Støtte til faglig oppdatering etter avtale.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktperson
Navn: Odd Terje Brustugun
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 99723094
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Drammen sykehus 
Dronninggata 28
3004 Drammen
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsk...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image