Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vi utlyser et 100 % vikariat for lege i spesialisering i fordøyelsessykdommer (LIS3) ved Seksjon for gastromedisin for perioden 01.03.23 til 28.02.24. Ansettelsesperioden kan kan eventuelt deles opp om ønskelig.

Stillingen er primært knyttet til sengeposten med fast rotasjon til Gastrolab i deler av ansettelsesperioden. Den som tilsettes må påregne å delta i alle aktiviteter ved seksjonen. Deltakelse i vaktordning etter avtale (for tiden 16-delt primærvakt). Det er ikke arbeid i akuttmottak på dagtid. 

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi er en utviklende arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte, og på den måten kan vi leve opp til vår visjon; «Sammen med pasientene skaper vi morgendagens behandling».

Hovedarbeidsområdene ved seksjonens sengepost og dagenhet er diagnostikk og behandling av kompliserte lever- og gallegangssykdommer, inkludert utredning for og oppfølging etter levertransplantasjon og nevroendokrine tumores (NET).
Seksjonen har stor endoskopisk aktivitet ved Gastrolab der det i tillegg til ordinære endoskopier utføres et stort antall ERCP med terapeutiske teknikker, ballongassistert endoskopi og endoskopisk ultralyd med diagnostiske og terapeutiske punksjoner.
Det er omfattende vitenskapelig aktivitet ved seksjonen, nært knyttet til de pasientgruppene vi behandler.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver

 • Stillingen er primært knyttet til sengeposten med fast rotasjon til gastrolab i deler av ansettelsesperioden. Den som tilsettes må påregne å delta i alle aktiviteter ved seksjonen 
 • Deltakelse i vaktordning etter avtale (for tiden 16-delt primærvakt)

Kvalifikasjoner

 • Autorisasjon som lege / Universitet/cand.med.
 • Søkere skal ha godkjent læringsmålene i spesialistutdanningens del 1 (turnus), mesteparten av læringsmål for LIS2 og være godt i gang med LIS3 utdannelse.
 • Det ønskes at den som ansettes kan gastroskopere og har kommet godt i gang med koloskopi opplæring. 

Personlige egenskaper

 • Evne til å arbeide i team 
 • Evne til å arbeide strukturert 
 • Evne til god kommunikasjon med pasienter og pårørende 

Vi tilbyr

 • Spennende fagmiljø med svært gode muligheter for faglig utvikling 
 • Gode muligheter for forskning 
 • Meget godt og inkluderende arbeidsmiljø 
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Oslo universitetssykehus HF
Kontaktperson
Navn: Kristine Wiencke
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 41 30 27 49
E-post: kwiencke@ous-hf.no
Arbeidssted
Seksjon for gastromedisin, Avdeling for transplantasjonsmedisin, Oslo universitetssykehus HF
Sognsvannsveien 20
0372 Oslo