Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Onkologisk poliklinikk i Drammen har en bred onkologisk virksomhet med hovedvekt på medikamentell kreftbehandling. Den kliniske aktiviteten er økende med rundt 1000 pasientoppmøter hver måned. Vi er 10-12 dedikerte, faglig sterke og hyggelige leger, som jobber sammen med svært erfarne og omsorgsfulle sykepleiere og sekretærer. De siste årene er det bygget opp en betydelig forskningsvirksomhet, og flere av legene har delte forskerstillinger. Vi har en rekke kliniske studier i planlegging- og rekrutteringsfase. 

Ved Onkologisk poliklinikk Drammen sykehus ønsker vi oss nå en lege som kan ha hovedfokus på oppfølgning av pasienter i kliniske studier. Dette er foreløpig et engasjement med en varighet på ett år, men med mulighet for forlengelse.

Vestre Viken bygger nå nytt sykehus i Drammen. Sykehuset ferdigstilles i 2025 og skal gi spesialisthelsetjenester til en befolkning på ca. 550 000 innbyggere. Stråleterapi blir en ny funksjon i helseforetaket, noe som gjør at vi de kommende årene må øke staben, inkludert antall leger.

Det er viktigere for oss å finne den riktige legen enn å få en rask tiltredelse, derfor har vi satt en lang søknadsfrist. Men søk gjerne så fort du finner dette interessant.

Arbeidsoppgaver

  • I denne stillingen vil du drive klinisk virksomhet innen generell onkologi/medikamentell kreftbehandling med fokus på pasienter inkludert i kliniske behandlingsstudier.

Kvalifikasjoner

Du bør være ferdig eller nesten ferdig spesialist i onkologi. Interesse for forskning og/eller stråleterapi vil være positivt.

Personlige egenskaper

  • Har høyt faglig engasjement
  • Er strukturert, detaljorientert og kvalitetsbevisst
  • Har gode samarbeidsevner
  • Er løsningsorientert
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlig egnethet for stillingen vektlegges ved tilsetting.

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr en spennende stilling i et meget godt arbeidsmiljø med mye humor, og med et stimulerende, utviklingsorientert faglig fokus. For tiden jobber vi dagtid mandag til fredag, uten kvelds-, natt- eller helgevakter. Støtte til faglig oppdatering vil tilbys.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktperson
Navn: Odd Terje Brustugun
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 99723094
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Drammen sykehus 
Dronninggata 28
3004 Drammen
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsk...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image