Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Vi har 9 operasjonsklinikker som befinner seg i Oslo, Drammen, Hamar, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Klinikkene bemannes fast med optiker og klinikkansvarlig. Operasjonsdagene består i tillegg av et tilreisende team med øyelege og sykepleiere. Alle våre ansatte har lang erfaring fra sine fagområder og med refraktiv kirurgi. Vi har mulighet til å tilpasse arbeidsdager og arbeidssted ut fra hvor du bor og hvor mye du ønsker å jobbe. Både fast ansettelse og konsulentkontrakt, deltid- og heltidsstillinger er aktuelt.

Arbeidsdagene som øyelege i Memira er i hovedvekt fylt med nettopp refraktiv kirurgi. Når du møter pasientene er de blitt forundersøkt og vel informert av våre dyktige optikere, slik at du kan konsentrere deg om den medisinske vurderingen og selve kirurgien. Pasientene våre har stor motivasjon for å slippe briller og linser i størst mulig grad, og du som øyelege får bidra til høy pasientfornøydhet. Vi har en standardisert prosess for operasjonsdrift som er implementert ved alle våre klinikker, og som sikrer kvalitet og sikkerhet. Memira har en egen kvalitetsavdeling som vil være til god støtte i det daglige arbeidet.

Hvem er du?
Du er utdannet spesialist i øyesykdommer med autorisasjon i Norge, og har erfaring innenfor refraktiv kirurgi. Vi ønsker søkere med erfaring fra refraktive laseroperasjoner og/eller katarakt/RLE-operasjoner.

Som person er du nøyaktig, omsorgsfull og god til å bygge relasjoner. Du verdsetter godt samarbeid, og møter både kollegaer og pasienter på en personlig og trygghetsskapende måte. Våre kjerneverdier er trygg, engasjert og handlingskraftig, og det søker vi også i våre ansatte og konsulenter.

VI TILBYR
Vi er stolte av våre medarbeidere og vi tilstreber gode ordninger. Som medarbeider i Memira vil du få full opplæring i henhold til våre opplæringsplaner. Du får gunstige arbeidstider på klinikker med sentral beliggenhet i alle de store byene i Norge. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, 5 uker ferie per år, deltakelse på tverrfaglige møter, kurs/konferanse, subsidiert telefon og trening, god pensjonsordning og privat helse- og uføreforsikring.

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg omvendt referansesjekk. Det betyr at du kan ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Utover dette gir vi deg muligheten til å arbeide i et selskap som er verdensledende innenfor linsebytte (RLE) med enestående kliniske resultater. Vi tilstreber profesjonalitet, gode rutiner og kontinuerlig utviklingsarbeid i samarbeid med våre ansatte og samarbeidspartnere. Les mer om hvordan det er å jobbe hos oss på vår karriereside www.memira.no/jobb

Vil du være med på laget, og bidra til at vi fortsetter å oppnå fantastiske resultater? 
Vi ser fram til å høre fra deg!
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Memira AS
Kontaktpersoner
Navn: Maja Berger
Tittel: HR og Ressurssjef
Telefon: +47 930 11 826
E-post: maja.berger@memira.no
Navn: Eva Halvorsen
Tittel: Country Manager
Telefon: +47 930 66 293
E-post: eva.halvorsen@memira.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Memira Eyecenter
Sørkedalsveien 10A
0369 OSLO
Søk på stillingen