Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Ved innseilingen til Drammensfjorden, i en kommune med 1 times avstand fra Oslo S, ligger et legesenter med utsikt mot sjøen. I sjøkanten kan man nyte godt av fjorden i et bymiljø i vekst. Bebyggelsen i byen under fjellet spores tilbake til 1500-tallet og dagens befolkning nyter godt av et moderne og urbant sentrum, med meget gode kommunikasjonsforbindelser til landsdelen for øvrig.

Kommunen har god legedekning og ønsker å tilknytte seg ytterligere en lege ved å opprette en 0-hjemmel. Ved legesenteret er det to fastleger, samt dyktige og erfarne helsesekretærer - og et hyggelig og trygt arbeidsmiljø. 

Om senteret:
  • Velutstyrt laboratorium med celleteller
  • EKG, spirometri og 24 timer BT måler
  • PatienSky Clinic journal
  • Tilknyttet Norsk helsenett
For ALIS stiller kommunen med veileder og supervisør; kommunen er behjelpelig med å søke ALIS tilskudd. I henhold til kommunens plan for legetjenester vil kommunen bidra aktivt til resertifisering av spesialitet om du allerede har fullført din spesialisering. 

Kommunen tilhører Tønsbergregionens Legevakt. Det er vaktplikt ved legevakten og per dags dato er vaktbelastningen ca. 2-3 vakter per måned. 

For lege i denne hjemmelen vil kommunen tilrettelegge oppstarten. Det ytes grunntilskudd de første to årene og kommunen dekker deler av de faste kostnadene i den første tiden under etablering. Det er også muligheter for en fastlønnet stilling, ev. kun som en oppstartsløsning, om legen ønsker det. Legen som tiltrer kan forvente en rask oppbygning av egen liste opp til ønsket størrelse. 

Ta gjerne kontakt for en prat om stillingen!
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Legejobber
Kontaktperson
Navn: Eivind Haukaas
Tittel: Fagansvarlig rekruttering
Telefon: 41 70 10 70
E-post: eivind.haukaas@tidsskriftet.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
-
0363 -
Mer om arbeidsgiver

Legejobber har lansert rekrutteringstjenester og tilbyr rekruttering- og veiledning for leger

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image