Kort om arbeidsgiver
Er du fastlege og nysgjerrig på barne – og ungdomspsykiatri? Nå har du muligheten til å jobbe et år ved BUP Vest!

BUP Vest dekker bydelene Ullern og Frogner, men har pasienter fra flere bydeler, spesielt Vestre Aker. Vi utreder og behandler barn og ungdom mellom 0 og 18 år, inkludert gravide som strever med samspill og tilknytning til barnet. VI jobber tett med familiene, med skole, barnevern og andre aktører i kommunen.

Arbeidshverdagen til en lege i BUP er variert og spennende. Legen har hovedansvar for somatisk undersøkelse og oppfølging av medisinering. I tillegg deltar legen i tverrfaglige team og behandling av pasienter alene og sammen med andre. Veiledning og samtaler med pårørende/foreldre og veiledning og samarbeid med førstelinjetjenester, skoler og barnehager er blant oppgavene.

Vi tilbyr et hyggelig, kompetent og sosialt arbeidsmiljø med erfarne fagpersoner fra flere faggrupper. Vi har en solid legegruppe med erfarne leger som har ukentlige fagmøter. Fastlegen som kommer til oss vil få 1 times veiledning hver uke av spesialist i barne - og ungdomspsykiatri og god tilgang til «ad-hoc» veiledning.

VI ønsker også at fastlegen skal hjelpe oss til bedre samhandling med fastlegegruppa. Vi trenger derfor at du som søker har tanker og ideer om hvordan vi skal få det til. 

Vi søker etter både deg som trenger et sykehusår til spesialiseringen i allmennmedisin og deg som er spesialist og ønsker et «annerledesår». 

Diakonhjemmet Sykehus ønsker mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold fra arbeidslivet.

Vi tilbyr
  • Av bruttolønn trekkes 2 % til pensjon.
  • Ansettelses- og arbeidsvilkår, pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring etter avtale mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke.
Sykehuset ligger i nærheten av Vinderen med alt av kollektiv- og servicetilbud.
På sykehuset er det kort vei til parkering, t-bane, barnehage, garderober og kantine.

Innholdet i cv må dokumenteres med vitnemål og attester i Webcruiter. Kontaktinformasjon til to referanser medbringes til et eventuelt intervju. 

Vi tar godt vare på pasientene og hverandre.
Velkommen til å søke stilling – vi ser fram til å få deg på laget.
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Diakonhjemmet Sykehus
Kontaktperson
Navn: Trude Charlotte Fixdal
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 906 58 997
Arbeidssted
Forskningsveien 7
0373 OSLO
Søk på stillingen