• Listelengde: 1000
  • Journal system: Pasientsky
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
Nøtterøy/Tønsberg - Bellevue Helsesenter

Vil du bli min vikar? LIS1 ventere er også velkomne til å søke. Jeg har en liste på 1000 fine pasienter, og jobber på et fantastisk legekontor med flotte kolleager. Pga utenlandsopphold med familien trenger jeg en vikar i 100% stilling.

Tidsrom: I første omgang fra 01.01.23 - 17.03.23


Det medfølger ingen kommunale oppgaver, men deltagelse i legevakt med lav vaktbelastning ved Tønsberg interkommunale legevakt.

Journalsystem er skybasert, Pasientsky, som evt også kan logges på hjemmefra med kun behov for internett.

Vi holder til i fine og nyoppussede lokaler på Teie Torv, hvor det bl.a er apotek og andre butikker i samme bygg. Vi er organisert som kontorfellesskap med tilsammen 5 hyggelige, dyktige og engasjerte leger, hvorav 3, og snart 4 spesialister i allmennmedisin .Vi har stabile og dyktige sekretærer, og et godt faglig og sosialt miljø.

Legekontoret er velutstyrt med bl.a laboratorium, gyn/kirurgirom, spirometri, EKG, 24 timers BT måling, Ultralydapprat. Vi tilbyr også allergi vaksinering og audiometri. I samme etasje har vi en autorisert fotterapeut og vi deler også lunsjrom med Nemus hvor de er 2 stk kiropraktorer og 2 stk fysioterapeuter. Dette innbyr til et tverrfaglig samarbeid.

Legekontoret ligger sentralt på Nøtterøy/ Teie torv i nærhet til Tønsberg.

For søkere som er i spesialisering vil det søkes om årlig ALIS tilskudd på kr 367 000 fra kommunen. Dette innebærer at det gis praksiskompensasjon for deltagelse på kurs og i veiledningsgruppe, samt andre aktiviteter som gjelder spesialisering. Kommunen tilbyr god veiledning og supervisjon av erfarne fastleger og kommuneoverlegen følger opp leger i spesialisering

Færder kommune har nylig vedtatt 'Plan for legetjenester" med tilhørende handlingsplan, hvor tiltakene søkes innarbeidet i budsjett for 2023. Et av tiltakene er kompensasjon ved fravær pga syke barn inntil 10 dager i året.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Gry Anette Andersen
Tittel: Allm.prakt. fastlege
Telefon: 91351995
E-post: anette03@yahoo.com
Arbeidssted
Bellevue helsesenter
Ørsnesalléen 37
3120 Nøtterøy