Kort om arbeidsgiver
Bli med og skap fremtidens digitale helsetjenester!

Som første selskap i Norge lanserte Eyr videokonsultasjon på mobil i 2016, og vi har siden levert gode og trygge digitale helsetjenester til over 200.000 pasienter i både Norge, Danmark og Sverige. Vi har utviklet en plattform som forenkler kommunikasjonen mellom pasient og lege både i forkant, under selve konsultasjonen, og ved dialog i etterkant. Å jobbe som lege hos oss er både teknologisk og medisinsk nybrottsarbeid, hvor vi gir stort rom for innovasjon innenfor trygge rammer. Som ansatt i Eyr vil du tidlig få erfaring med fremtidens e-helseløsning og faglig kvalitet i utviklingsprosjekter. Eyr er fortsatt i vekst og ved å bli med nå kan du være med å påvirke retningen selskapet tar.


Jobb når og hvor du vil

Alle våre leger får god opplæring. Etter endt opplæring står du fritt til å velge hvor du ønsker å jobbe, hjemmefra, på hytta, utlandet eller fra våre lyse, hyggelige lokaler i Oslo. I Eyr tilbyr vi konsultasjoner i tidsrommet 07-22 på hverdager og mellom 10-22 i helg og på helligdager. Det forventes at du kan jobbe enkelte faste vakter i uken, hvorav en av vaktene er helg- eller kveldsvakt. Å jobbe i Eyr er fleksibelt og det kan enkelt kombineres med andre stillinger. Vi stiller med skybasert journalsystem og forsikringer for alle ansatte. Det er alltid flere på vakt samtidig slik at du kan rådføre deg med kollegaer. Eyr har også en egen supportavdeling som er tilgjengelig i hele åpningstiden.

Hvorfor velge Eyr
  • Vi kan tilby en interessant og innovativ arbeidsplass med stor fleksibilitet
  • Fritt arbeidssted
  • Mulighet for medeierskap i Eyr som en del av kompensasjonen
  • Subsidiert lunsj og 6 ukers betalt ferie

Litt om deg

Du syns det virker spennende å jobbe med digitale helsetjenester og er positiv til teknologisk innovasjon innen helse. Du har faglig integritet, er trygg i din praksis, og har gode kommunikasjonsferdigheter. Du er blid og imøtekommende og ønsker å gi gode pasientopplevelser. Det er en bonus om du også har dansk og/eller svensk legelisens.

Bli med og påvirk fremtidens helsetjeneste!

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Snarest
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Eyr Medical
Kontaktpersoner
Navn: Marie Susanne Haveland
Tittel: Medical Operations Coordinator
E-post: marie@eyr.md
Navn: Sofie Golden
Tittel: Operations Manager
Telefon: 41161689
E-post: sofie@eyr.md
Hjemmeside
Arbeidssted
Kongens gate 12
0162 OSLO
Søk på stillingen