Kort om arbeidsgiver
Vi ser etter en fagdirektør som evner å skape tillit og samhandling både internt, men også med andre samarbeidspartnere regionalt og nasjonalt. Du må ha et strategisk perspektiv, være systematisk og selvstendig og kunne prioritere til det beste for våre pasienter og medarbeidere.

Du må ha medisinsk utdanning, minimum cand. med., erfaring fra spesialisthelsetjenesten og interesse for fag- og foretaksutvikling. Du vil rapportere til administrerende direktør og bli en del av hennes ledergruppe. Avdeling for fag- og foretaksutvikling består av 65 ansatte og er organisert i ulike fagenheter. Dette krever at du har god forståelse for samfunnsoppdraget og har god innsikt i sentrale utviklingstrekk innenfor de ulike fagområdene.

Vi bygger for tiden nytt universitetssykehus på Ullandhaug. Første byggetrinn skal være ferdigstilt i 2024. I denne forbindelse arbeides det med omstilling og forbedring av arbeidsprosesser, og fagdirektør vil være en viktig premissleverandør i dette arbeidet.

Du vil ha en viktig stemme både internt i sykehuset og ut mot befolkningen.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med vår rådgiver i Habberstad, Hans Petter Karlsen, tlf. 93425743, eller administrerende direktør Helle Schøyen, tlf. 92451169.


Frist for å søke stillingen er 18.september 2022.
Frem til søknadsfristens utløp vil søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste.
Stillingskategori
Seksjonsleder
Arbeidsgiver
Helse Stavanger HF
Avdeling for fag- og foretaksutvikling
Kontaktpersoner
Navn: Hans Petter Karlsen
Tittel: Rekrutterer
Telefon: 93425743
E-post: hans.petter.karlsen@habberstad.no
Navn: Helle Schøyen
Tittel: Adm. direktør
Telefon: 92451169
E-post: helle.kristine.schoyen@sus.no
Arbeidssted
Stavanger universitetssjukehus
Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8
4011 STAVANGER
Mer om arbeidsgiver

Ønsker du å gjøre en forskjell på et av landets største sykehus? Stavanger universitetssjukehus tren...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image