Kort om arbeidsgiver
Er du klar for et eksotisk eventyr i vakre nord? Har du sans for utfordringer og liker varierte hverdager? Idylliske Vesterålen har ledig stilling som overlege i radiologi, og vi ønsker deg som trives med å jobbe selvstendig sammen med et herlig, tverrfaglig arbeidsmiljø!

Hvem er vi?


I Vesterålen ble det åpnet helt nytt sykehus i 2014, sentralt plassert i nærheten av flyplassen. Den radiologiske enheten har 9 radiografer, 3 helsesekretærer, 1 portør, 2 radiologstillinger, hvorav den ene er besatt, og enhetsleder. Enheten utfører ca 19000 undersøkelser i året, med bredt spekter av undersøkelsestyper og patologi. Utstyrsparken består av CT, MR, røntgen og ultralyd, og vi er en del av akuttberedskapen i regionen. 

Enheten tilhører diagnostisk klinikk i Nordlandssykehuset og er lokalisert i både Vesterålen, Lofoten og Bodø. Du som skal jobbe sammen med oss kan fritt velge arbeidssted, og vi legger også til rette for muligheten til hospitering mellom de ulike stedene. Som overlege i Vesterålen arbeider man dagtid fra mandag til fredag. 

Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt. Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeider på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte.
 Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, og jobber for å holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.
 
Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Bildediagnostisk avdeling er en viktig brikke i dette arbeidet. I 2019 og 2021 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for prosjektene Team Slagalarm (2019) og Optimalisering av stråledose for kontroll av hjertefunksjon(2021). Se også video om Tema slagalarm her  

Arbeidsoppgaver
Arbeidet vil primært bestå i beskrivelse og kontrasignering av undersøkelser innen alle modalitetene rtg, UL, CT og MR. Du vil også være med på demonstrasjoner for klinikere og er en viktig brikke i samarbeidet mellom oss og resten av sykehuset. Derfor er det behov for at du setter pris på å arbeide med alle modalitetene. Alle tre lokalisasjonene samarbeider faglig, og som overlege her vil man kunne jobbe med og utvikle områder der man har spesiell interesse. Les mer om oss her.

Kvalifikasjoner
Du må ha norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning på tilsettingstidspunkt. God kommunikasjon internt og i samarbeide med andre  avdelinger og fagfelt i sykehuset er viktig. Du må derfor beherske norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig og ha gode kommunikasjonsevner. Du må ha en faglig interesse og engasjement og ønske om å bidra inn i det sterke fagmiljøet vårt. Som nevnt er samhandling, arbeidsmiljø og faglig utvikling viktig her. Du må  derfor være motivert til å bidra inn i dette og være samarbeidsvillig.

Personlige egenskaper
  • Samarbeidsorientert 
  • Stor arbeidskapasitet
  • Trives med å arbeide selvstendig
  • Effektiv og fleksibel
Vi tilbyr
Her vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver.  Disse skal du løse i samarbeide med gode kollegaer i et spennende, trivelig arbeidsmiljø som har et høyt faglig fokus. Her vil du få lærings.- og utviklingsmuligheter og god støtte på veien! Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har et aktivt forskningsmiljø. Les mer om vår kompetanseutvikling her.

Vi tilbyr lønn etter avtale, gode pensjons og forsikringsordninger, kor, bedriftsidrettslag, hytter til utleie m.m. Les mer om dette her. Vesterålen kan friste med et flott klatremiljø, friskikjøring, løypenett for ski og sykkel. 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid. Bodø, som er nær by, har mange natur- og kulturopplevelser. Les mer om byen vår og livet her  på www.bodo.no. Hvis du ønsker kan vi være behjelpelig med bolig.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Nordlandssykehuset HF
Kontaktpersoner
Navn: Jeanette Kjerpeseth
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 952 32 441
E-post: Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
Navn: Merethe Liland Fredriksen
Tittel: Enhetsleder
Telefon: 481 00 863
E-post: merethe.liland.fredriksen@nlsh.no
Navn: Hans Kristian Bø
Tittel: Medisinskfaglig rådgiver
Telefon: 996 43 356
E-post: Hans.Kristian.Bo@nordlandssykehuset.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Ivar Bergsmogate 3
8450 STOKMARKNES
Søk på stillingen