Kort om arbeidsgiver
DIAG LEGER RADIOLOGI Lofoten, Nordlandssykehuset

Til deg som er nysgjerrig på nord, og på Lofoten, verdens vakreste øyrike! Vi har behov for deg som er overlege i radiologi, og som tiltrekkes av variasjon og utfordringer. Trives du også med å jobbe selvstendig i et kunnskapsrikt, tverrfaglig miljø? Da har vi stillingen for deg!

Hvem er vi?


Radiologisk enhet i Lofoten er en enhet med 8 radiografer, 2 sekretærer, 1 portør, 2 legestillinger, der en er besatt, og enhetsleder. Enheten utfører årlig omtrent 14000 undersøkelser  med bredt spekter av undersøkelsestyper og patologi. Utstyrsparken består av CT, MR, røntgen og ultralyd, og vi er en del av akuttberedskapen i regionen.

Enheten tilhører diagnostisk klinikk i Nordlandssykehuset og er lokalisert i både Lofoten, Vesterålen og Bodø. Du som skal jobbe sammen med oss kan fritt velge arbeidssted, og vi legger også til rette for muligheten til hospitering mellom de ulike stedene. Som overlege i Lofoten arbeider man dagtid fra mandag til fredag. 

Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt. Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeider på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte.
Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, og jobber for å holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.
 
Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Bildediagnostisk avdeling er en viktig brikke i dette arbeidet. I 2019 og 2021 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for prosjektene Team Slagalarm (2019) og Optimalisering av stråledose for kontroll av hjertefunksjon(2021). Se også video om Tema slagalarm her   

Arbeidsoppgaver
Arbeidet vil primært bestå i beskrivelse og kontrasignering av undersøkelser innen alle modalitetene rtg, UL, CT og MR. Du vil også være med på demonstrasjoner for klinikere og er en viktig brikke i samarbeidet mellom oss og resten av sykehuset. Derfor er det behov for at du setter pris på å arbeide med alle modalitetene. Alle tre lokalisasjonene samarbeider faglig, og som overlege her vil man kunne jobbe med og utvikle områder der man har spesiell interesse. Les mer om oss her.

Kvalifikasjoner
Du må ha norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning på tilsettingstidspunkt. God kommunikasjon internt og i samarbeide med andre  avdelinger og fagfelt i sykehuset er viktig. Du må derfor beherske norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig og ha gode kommunikasjonsevner. Du må ha en faglig interesse og engasjement og ønske om å bidra inn i det sterke fagmiljøet vårt. Som nevnt er samhandling, arbeidsmiljø og faglig utvikling viktig her. Du må  derfor være motivert til å bidra inn i dette og være samarbeidsvillig.

Personlige egenskaper
  • Samarbeidsorientert 
  • Stor arbeidskapasitet
  • Trives med å arbeide selvstendig
  • Effektiv og fleksibel
Vi tilbyr
Her vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver.  Disse skal du løse i samarbeide med gode kollegaer i et spennende, trivelig arbeidsmiljø som har et høyt faglig fokus. Her vil du få lærings.- og utviklingsmuligheter og god støtte på veien! Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har et aktivt forskningsmiljø. Les mer om vår kompetanseutvikling her.

Vi tilbyr lønn etter avtale, gode pensjons og forsikringsordninger, kor, bedriftsidrettslag, hytter til utleie m.m. Les mer om dette her. Lofoten kan friste med et stort spekter av naturopplevelser innen klatring, kajakkpadling, vakre strender og magiske fjell. Øyene er også rik på kulturopplevelser! Sjekk gjerne www.visitlofoten.com .

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid. Bodø, som er nær by, har også mange natur- og kulturopplevelser. Les mer om byen vår og livet her  på www.bodo.no. Hvis du ønsker kan vi være behjelpelig med bolig.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Nordlandssykehuset HF
Kontaktpersoner
Navn: Jeanette Kjerpeseth
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 952 32 441
E-post: Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
Navn: Line Horn Sivertsen
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 412 04 882
E-post: line.horn.sivertsen@nlsh.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Sykehusbakken 23
8372 GRAVDAL
Søk på stillingen