Kort om arbeidsgiver

Onkologisk poliklinikk i Drammen har en bred onkologisk virksomhet med hovedvekt på medikamentell kreftbehandling. Den kliniske aktiviteten er økende - i 2021 hadde vi over 10 000 pasientframmøter. Vi er 10-12 dedikerte, faglig sterke og hyggelige leger, som jobber sammen med svært erfarne og omsorgsfulle sykepleiere og sekretærer. De siste årene er det bygget opp en betydelig forskningsvirksomhet, og flere av legene har delte forskerstillinger. For tiden jobber vi dagtid mandag til fredag, uten kvelds-, natt- eller helgevakter.

Vestre Viken bygger nå nytt sykehus i Drammen. Sykehuset ferdigstilles i 2025 og skal gi spesialisthelsetjenester til en befolkning på ca. 550 000 innbyggere. Stråleterapi blir en ny funksjon i helseforetaket. Stråleenheten bygges med 4 bunkere, og det planlegges oppstart av strålebehandling med to linaker i mai 2025, og en tredje kort tid deretter. Byggearbeidene er godt i gang og i rute, og det konkrete stråleterapi-planleggingsprosjektet starter nå opp. Vi har ansatt medisinsk fysiker og stråleterapeut.

Vi søker nå etter onkolog med nylig erfaring fra stråleterapidelen av onkologifaget. Hovedvekten av arbeidet vil være pasientbehandling i onkologisk poliklinikk sin generelle onkologiske aktivitet, men vil også inkludere prosjektbasert stråleterapiplanlegging sammen med stråleterapeut og medisinsk fysiker.

Arbeidsoppgaver

  • Som onkolog hos oss vil du drive klinisk virksomhet innen generell onkologi/medikamentell kreftbehandling, samt delta i planlegging av stråleterapiaktivitet i samarbeid med medisinsk fysiker og stråleterapeut. Hovedvekten av arbeidstiden din vil brukes i poliklinikken innledningsvis, men en andel av arbeidstiden fram mot innflytting blir prosjektarbeid relatert til oppstart strålebehandling. Vi ønsker også å videreutvikle forskningsaktiviteten og det er dermed ønskelig å planlegge for stråleterapi-relatert forskning.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som:

  • Er spesialist i onkologi eller erfaren LIS i slutten av spesialistutdanningen.
  • Har interesse for stråleterapi.

Har du forskningsinteresse eller -erfaring vil det være positivt.

Personlige egenskaper

  • Har høyt faglig engasjement
  • Er strukturert, detaljorientert og kvalitetsbevisst
  • Har gode samarbeidsevner
  • Er løsningsorientert
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlig egnethet for stillingen vektlegges ved tilsetting.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende stilling hvor du kan være med på å utvikle et av Norges største sykehusprosjekter og spille en sentral rolle i etableringen av ny stråleenhet ved nytt sykehus i Drammen. Onkologisk seksjon har et meget godt arbeidsmiljø med mye humor, og et stimulerende, utviklingsorientert faglig fokus.
Støtte til faglig oppdatering, inkludert vedlikehold av stråleterapikompetanse (hospitering, møter, kongresser) vil tilbys.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktperson
Navn: Odd Terje Brustugun
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 99723094
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Drammen sykehus 
Dronninggata 28
3004 Drammen
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsk...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image