Kort om arbeidsgiver

Her har akkurat du sjansen til å bosette deg i midten av Norge, rett ved munningen av Namsen som er en av Norges største lakseelver. Namsen, fjorden og fjellene rundt vil gi deg mange fritidsmuligheter!  

Brenner du for radiologi-faget og ønsker å kombinere jobben med en mulighet for en aktiv fritid – da er dette noe for deg! Her får du muligheten til å jobbe på en liten, men aktiv avdeling. Her kan vi friste med en allsidig hverdag med mulighet for god faglig utvikling og samtidig tid til å pleie hverdagen og fritiden med bl.a. fisking, seiling, vannsport, dykking, fot- og klatreturer, allsidig jakt og skimuligheter både opp og bort!

Namsos og området rundt har et godt oppvekstmiljø, og tilbyr et bredt utdanningstilbud. Kommunen har også musikk- og kulturskole og ulike idrettsklubber. Universitetet Nord har avdeling med blant annet Sykepleie-, Farmasi- og Vernepleier-utdanning.

Den gode infrastrukturen inkluderer en regional flyplass med direkte forbindelser til Trondheim og med dette videre til flere storbyer i Europa. Her er det enkelt å kunne pleie familie- og venneforbindelser både nær og fjern!

Ytterligere informasjon om sykehuset: www.hnt.no
og regionen: www.namsos.kommune.no, www.visitnamdalen.com, www.trondelag.com

Avdeling for bildediagnostikk, Sykehuset Namsos har 8 overlegestillinger som alle er besatt samt 2 LIS 3 stillinger. Avdelingen er fulldigitalisert med moderne røntgenutstyr og det utføres i underkant av 40.000 undersøkelser pr år. Avdelingen har allsidig radiologerfaring og er godkjent for 3 år i spesialistutdanning. Vi har samarbeidsavtale med St. Olav for komplettering av hele utdanningsløpet. Det er utarbeidet funksjonsbeskrivelse for stillingen. For «gruppe 1 tjeneste» ved St. Olav er det mulig å søke om et eget stipend fra SH Namsos med krav om bindingstid i ettertid.

Avdelingen er ISO sertifisert.

Som serviceklinikk utøver vi et bredt undersøkelsesspekter til polikliniske- og kliniske avdelinger for allmenn- kirurgi med spesialisering på fedmekirurgi, ortopedi og traumatologi, indremedisin med spesialisering på kardiologi, endokrinologi, gastroenterologi og dialyse, gynekologi og føde, nevrologi og psykiatri, ØNH, øyeavdeling, pediatri og anestesi.

Sykehuset har en egen forskningsavdeling.

Avdeling for bildediagnostikk SH Namsos er i felles klinikk med bildediagnostikk SH Levanger og St. Olav. 

Vi har ledig 1 fast stilling LIS 3 i radiologi. Oppstart etter avtale.
Vi har ledig 1 vikariat LIS 3 i radiologi i 1 år frem til 07.2023. Oppstart etter avtale.

 Du kan lese mer om spesialiteten HER  

Arbeidsoppgaver

Radiologfaglige oppgaver iht spesialistutdanningen i radiologi. 
Stillingene inngår i avdelingens rullerende plan med vaktarbeid, fleksibel tilrettelegging for årsplan der du vil ha påvirkning på egen turnus.

Kvalifikasjoner

Den som tilsettes må beherske norsk skriftlig og muntlig kommunikasjon.

LIS-1 tjeneste må være utført

For helsepersonell etter helsepersonelloven kreves det autorisasjon/godkjenning.

Personlige egenskaper

  • I tillegg til kompetanse og relevant erfaring vil det legges vekt på personlige egenskaper knyttet til kommunikasjon og samarbeid. 

Vi tilbyr

Hyggelig arbeidsmiljø. Teknisk utstyr av høy kvalitet. Høy faglig kvalitet. Internundervisning.

Medlemskap i pensjonsordning, 2% pensjonstrekk, gruppelivsforsikring og ulykkesforsikring.

Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Helse Nord-Trøndelag HF
Kontaktperson
Navn: Kristin Marie Brembu
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 74215579
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Avdeling for bildediagnostikk, Sykehuset Namsos
Havikvegen 8
7800 Namsos
Søk på stillingen