Kort om arbeidsgiver
Er du lege, medisinstudent eller har annen helseutdanning, og ønsker et innblikk i hvordan man jobber i et vitenskapelig tidsskrift? Tidsskriftet har ledig et vikariat i 50% stilling som assisterende medisinsk redaktør fra 1. september 2022 og ut året.
 
Redaksjonen i Tidsskriftet er en tverrfaglig arbeidsplass og et unikt utsiktspunkt over norsk medisin. Tidsskriftet er det eneste medisinskfaglige vitenskapelige tidsskriftet som publiserer på norsk, og slik bidrar vi til utvikling og vedlikehold av norsk som fagspråk. Vi er legenes eget tidsskrift og et viktig forum for faglig og helsepolitisk ordskifte og debatt. Vi ønsker å speile mangfoldet i medisinen og å belyse vanskelige etiske spørsmål. Vår primære målgruppe er leger i Norge, men vi ønsker også å nå ut til den øvrige delen av befolkningen med kvalitetssikret helseinformasjon.
 
Som assisterende medisinsk redaktør vil du få innsikt i hvordan man behandler manuskripter i et vitenskapelig tidsskrift, samt opplæring i og ansvaret for å håndtere enkelte artikkeltyper. Redigering av tekst og kommunikasjon med forfattere og fagvurderere er sentrale arbeidsoppgaver.
 
Vi søker deg som setter pris på gode diskusjoner og som gjerne bidrar inn i fellesskapet. Stillingen passer best for en lege eller medisinstudent, men andre kan også søke. Interesse for vitenskap, fag og formidling samt gode samarbeidsevner og språkfølelse vil bli vektlagt.
 
Tidsskriftet holder til i Legenes hus sentralt i Oslo. 
 
Vi tilbyr
  • 50% stillling
  • varierte arbeidsoppgaver
  • fleksibel arbeidstid
  • godt arbeidsmiljø
  • gode personalordninger
  • en grønn arbeidsplass
  • lønn etter avtale

Bli kjent med Legeforeningen - for alle leger, hele livet


Søknad sendes via Finn.no.
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Tidsskrift for Den norske legeforening
Kontaktperson
Navn: Ragnhild Ørstavik
Tittel: Assisterende sjefredaktør
Telefon: 992 72 444
E-post: ragnhild.orstavik@tidsskriftet.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Legenes hus
Christiania Torv 5
0158 OSLO
Mer om arbeidsgiver

Vil du jobbe med oss?

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image