Ravneberghaugen er en privat stiftelse som ligger i naturskjønne omgivelser på Hagavik i Bjørnafjorden kommune, 35 km sør for Bergen. Ravneberghaugen har avtale med Helse Vest på tverrfaglig spesialisert rehabilitering av 34 pasienter innenfor gruppene: muskel-skjelett, skader, kreft og hjertesykdom fase 1. I tillegg gir vi et dagrehabiliteringstilbud til 8 pasienter med muskel- skjelettlidelser og skader.

Vi satser på forskning, kompetanse- og fagutvikling innenfor tverrfaglig rehabilitering. Vi har et kompetent fagteam bestående av spesialist, sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeut, psykolog og klinisk ernæringsfysiolog.
 
Ravneberghaugen søker etter: en engasjert, initiativrik og faglig dyktig lege- spesialist / lege med relevant spesialistkompetanse og eventuell erfaring fra rehabiliteringsfeltet eller med aktuelle diagnosegrupper. God evne til kommunikasjon og samhandling, interesse for tverrfaglig samarbeid og fagutvikling vektlegges som viktige egenskaper for søkere til stillingen.

Arbeidet består i: klinisk oppfølging av pasienter og pasientveiledning i tillegg til medisinskfaglig veiledning, undervisning og samarbeid innad i det tverrfaglige teamet.  
Krav: Søker må ha norsk autorisasjon som lege må beherske skandinavisk (helst norsk) flytende både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr: konkurransedyktig lønn etter avtale, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Ravneberghaugen, Senter for mestring og rehabilitering
Kontaktperson
Navn: Ranveig Klingsheim
Tittel: Daglig leder
Telefon: 95846365
E-post: ranveig@ravneberghaugen.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Søknad
Søknad merkes: Legestilling
Søknad sendes: Ravneberghaugen v/ Ranveig Klingsheim
Nordstølen 55
5217 HAGAVIK

Send søknad på mail
Arbeidssted
Ravneberghaugen
Nordstølen 55
5217 HAGAVIK
Søk på stillingen