Kort om arbeidsgiver
Ved vårt Bergenskontor søker vi nå leder for vår lokale utviklingsavdeling. Avdelingen består av åtte medarbeider, men inngår som en del av et større selskap. Her har vi et varmt hjerte for å skape en bedre arbeidshverdag for klinikere og ikke minst en bedre hverdag for pasienter. Som en programvareleverandør leverer vi spesialistapplikasjoner til norske sykehus og sykehjem, herunder løsninger for diabetes, endokrinologi, overvekt og tykktarmscreening. Vi leverer også flere forskningsapplikasjoner og ikke minst sykehjemsjournaler til ca. 40 sykehjem i Bergen.  

Hva gjør du som leder hos oss?
Ettersom dagens leder skal over i en ny stilling har vi behov for en ny leder hos oss. Dette er en allsidig og spennende jobb som gjør deg til daglig leder for folkene og ansvarlig for produktene våre. Gjennom dette arbeidet får du tett kontakt med våre medarbeidere, kunder og resten av produktledelsen i DIPS AS. Arbeidshverdagen består av mye forskjellig, som prosjektledelse av nye produktområder, produkteieroppgaver med prioriteringer av backloggen til utviklerne og merkantilt arbeid, kundedialog og ikke minst ivaretagelsen av folkene og kontormiljøet.

Vi er så heldig at det vi skaper er med på å gi pasienter økt livskvalitet, redusert antall komplikasjoner og færre dødsfall. Når vi samtidig forbedrer hverdagen til klinikerne, og har fornøyde brukere, gir dette oss mye inspirasjon i hverdagen.  

Hvem er så du som kan fylle denne stillingen?
Vi ser etter deg som har interesse for medisinsk arbeide og teknologien som støtter dette. Om du har medisinsk bakgrunn og interesse for teknologi, eller teknologisk bakgrunn og medisinsk interesse, så kan du være den vi søker. Du må ha høyere utdanning og erfaring fra et av feltene. Du må ha forståelsen til å sette deg inn i brukernes hverdag og se nytten av å være brobygger mellom det klinisk faglige og det tekniske. Du må like å ha en strukturert arbeidshverdag med varierte utfordringer. Du må også være en leder som er opptatt av folk og liker å jobbe tett med kollegaene.

Hva kan vi tilby deg? 
  • Anledning til å sette ditt preg på arbeidsprosesser og arbeidsflater for de som yter helsehjelp.
  • Hyggelige kolleger som brenner for helse og alltid stiller opp for å hjelpe deg.
  • Innovativt fagmiljø med fremragende kompetanser innen e-helse.
  • Gode lønnsbetingelser, full lønn i foreldrepermisjon, gode personalforsikringer og en pensjonsordning i særklasse.
  • Gode arbeidsforhold når du er på kontoret og støtte til nødvendig utstyr på hjemmekontoret ditt.
  • Faglig påfyll gjennom fagdager, hackatons og konferanser.
Synes du dette kan være spennende, men vil vite mer så kan du kontakte Tore Dundas. Søknadsfrist er 30 juni.   
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
DIPS AS
Kontaktperson
Navn: Tore Dundas
Tittel: Produktdirektør
Telefon: 918 81 941
E-post: tdu@dips.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Bergen
Strandgaten 11
5013 BERGEN
Søk på stillingen