Kort om arbeidsgiver
Medicus er i sterk vekst og opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi søker derfor etter en gynekolog i en konsulentstilling til vår klinikk i Oslo. Vi kan for øyeblikket tilby arbeid på ettermiddag og kveld, en eller flere ganger i uken. Det kan også diskuteres om man ønsker å jobbe lørdag på dagtid.
 
Medicus er spesialister i gynekologi og assistert befruktning, og vår misjon er å skape økt livskvalitet i generasjoner. Våre verdier som vi ønsker skal prege måten vi jobber på er profesjonell, omsorgsfull, ansvarsfull og lagspiller. Hos oss er høy kvalitet på det faglige og omsorg for hvert enkelt pasient i fokus.   
 
Vi er på utkikk etter deg som er faglig dyktig, omgjengelig og som evner å etablere gode relasjoner til både pasienter og medarbeidere. Arbeidsområdet er primært generell gynekologi samt fertilitetsutredning. Erfaring med fertilitetsutredning er en fordel, men ikke et krav, da opplæring vil bli gitt.
  
Ved Medicus får du muligheten til å bli en del av et team som strekker seg langt for sine pasienter. Hos oss får du et veletablert støtteapparat som tar seg av det administrative, og som gir deg et godt grunnlag for å ha det faglige og pasienten som første prioritet. Du får muligheten til å jobbe med dyktige kolleger med et stort engasjement for faget, i moderne lokaler sentralt lokalisert ved Nationaltheatret i hjertet av Oslo.  
 
Ønsker du å høre mer om stillingen? Ta kontakt med HR-leder Anne Forsberg på 414 12 067  eller e-post anne.forsberg@medicus.no for mer informasjon.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Stillingskategori
Privatpraktiserende spesialist
Arbeidsgiver
Medicus
Kontaktperson
Navn: Anne Forsberg
Tittel: HR-leder
Telefon: 414 12 067
E-post: anne.forsberg@medicus.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Oslo
Stortingsgata 30
0161 OSLO
Søk på stillingen