Lurer du på å prøve ut allmennpraksis? Virker det for skummelt å kjøpe egen praksis? Her er en gylden mulighet til å prøve seg i en veldrevet 4-lege-praksis med hyggelige og dyktige kolleger. Vi holder til i nyoppussede, lyse og moderne lokaler samlokalisert i et helsehus med manuellterapeuter, kiropraktor, samtaleterapeut og massasjeterapeut. Vi har stort felles lunsj/møte-rom og godt sosialt miljø. Vi er lokalisert i Stokke i Vestfold nært både togstasjon og E18, ca halvannen time fra Oslo.

Grunnet pappapermisjon søker jeg vikar til min fastlegepraksis i 12 mnd fra 15. august. Oppstartsdato kan justeres ved behov. Listestørrelse 870, med god balanse mellom yngre og eldre pasienter.

Stokke ligger i Sandefjord kommune, som satser på fastlegeordningen: Her er det kommunal praksiskompensasjon (2.787 kr) for fravær ved egen- eller barns sykdom på inntil 10 dager pr. år. Forsterket basistilskudd per listepasient, som gir noe romsligere økonomi. Svært gunstig ALIS avtale med praksiskompensasjon (9752 kr/dag) ved kurs, og økt tid til veiledning. Kommunen dekker utgifter til kurs/reise utover det man får av fond II. Dessuten er vi på legesenteret opptatt av å hjelpe hverandre og har åpen dør for hverandre, enten det er for spørsmål, veiledning, gode råd, eller bare en prat. Vi er mer opptatt av å ha det bra og gjøre en god faglig jobb enn å tjene mest mulig penger. Likevel har vi lave driftsutgifter og det er gode muligheter for inntjening.

Vi har meget dyktig og effektivt hjelpepersonell med helsesekretærer og sykepleier. Legesenteret er godt utstyrt, med alt man trenger av lab, EKG, 24-t-BT, spirometri og tonometri. Vi har Infodoc plenario journalsystem og PasientSky for e-konsultasjoner. Microlog betalingsautomat. Helt ny server, og kjapt og responsivt datasystem. Per nå 4 kurative dager, som økes til 5 dager fra oktober, ev. tidligere etter avtale.

Søker bør ha fullført LIS1. Søknad sendes på e-post til els@helsehusetstokke.no
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Eivind Lando Skaatun
Tittel: Fastlege
Telefon: 97707542
E-post: els@helsehusetstokke.no
Arbeidssted
Helsehuset Stokke - Legene A/S
Stokkeveien 55
3160 STOKKE