• Listelengde: 1200
  • Journal system: CGM
Vikar søkes til fleksibel deltidsstilling som fastlege i Sandefjord

Hei
Da min familie skal flyttes på i 1 år f.o.m juni 2022, så søker jeg en vikar til å hjelpe meg med å holde praksisen ved like.
Søker vikar i 50% til 100% stilling etter hva vikar har lyst til. Det vil være mulgihet for legevakter, og muligheter for IKKE legevakt, hvis det er det du ønsker.
Vi kan avtale fastlønn eller egen refusjon, om du er ansatt eller praktiserer selvstendig.

Det er en stabil 4-legepraksis i moderne lokaler, med vikar på 1 av listene. Vi har ultralyd, spirometri, ekg, døgnblodtrykk, døgnekg.
Det vil være mulighet for tilpasning av dagene til stor grad, så lenge daglig akuttbehov er dekket.
Vi er plassert ved hovedfartsveien inn i Sandefjord, på ett helsehus med 9+ fastleger, gynekolog, ØNH-lege, øyenlege, apotek, bildediagnostikk, fysikalskmedisinere og samtaleterapeuter.
Det vil ikke være ett vikariat med henblikk på overtakelse, men istedet for å holde pasientlisten ved like når jeg er med familien.

Hvis introduksjon til allmennmedisin er i dine tanker, kan dette være veldig aktuelt for deg. Hvis du har en deltids forskerstilling og trenger økt inntekt eller å se noen pasienter, så er dette stillingen for deg.
Jeg kommer til å være tilgjengelig for veiledning over telefon, og kan stille som veileder hvis det skal være nødvendig eller aktuelt.

Oppstart er også fleksibel, innenfor sommeren 2022. Ønsker helst oppstart før slutten av august.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Mikkel Holstad
Tittel: Allm.prakt. fastlege
Telefon: 95720512
E-post: mikkelholstad@gmail.com
Arbeidssted
Sandefjord Helsepark Legene Syd
Skiringssalveien 20
3208 SANDEFJORD