Kort om arbeidsgiver

Asker DPS er et distriktspsykiatrisk senter med lokalfunksjoner i Klinikk for psykisk helse og rus. Vårt opptaksområde er Asker kommune med en befolkning på ca. 90 000. Ved ROP-poliklinikken i Asker DPS skal vi nå etabler et FACT 2 -team. I den forbindelse søker vi en psykiater fast stilling.  

Vi søker overlege/psykiater i 100% fast stilling - med oppgaver knyttet til og FACT 2 -teamet. Tiltredelse etter avtale. Mulighet for deltagelse i DPS - hjemmevaktordning. Ta gjerne kontakt for en uformell prat!

FACT 1 og 2 er foreløpig organisert som egne team under ROP-poliklinikken, Asker DPS. På sikt er planen å opprette en egen FACT-seksjon. Målgruppen er pasienter med alvorlig psykisk lidelse og funksjonssvikt. FACT står for Flexible Assertive Community Treatment og kan oversettes med fleksibel aktivt oppsøkende behandlingstjenester. Organisert under ROP-seksjonen er også et ROP-team, TIPS-team og et Forebyggende familieteam for Asker og Bærum. Vi holder til i moderne lokaler i kulturhuset i Asker sentrum. FACT-teamet og ROP-poliklinikken er samlokalisert med Allmennpsykiatrisk poliklinikk. Det er planlagt flytting til flotte lokaler, samlokalisert med DPS døgn og Akuttambulant team i løpet av våren-22. Det er jevnlige fagmøter på tvers av team og seksjoner. Arbeidsoppgavene er varierte og stiller krav til et bredt metodespekter og fordrer et tverrfaglig samarbeid med kollegaer og kommunen. I ROP-seksjonen er det for øvrig 7 overlegestillinger. Det vektlegges komplementær kompetanse og erfaring med pasientgruppen.

Arbeidsoppgaver

 • Utredning, diagnostisering og behandling av psykiatriske tilstander og rusmiddelproblematikk. Poliklinikken er inne i spennende samarbeidsprosjekter med kommunene. Medvirkning i utformingen av tilbudet ved TIPS- poliklinikken og FACT-tilbudet v/ Asker DPS. Overlegen vil også ha mulighet til å delta i utviklingen av samarbeidet med storkommunen Asker, samt videreutvikling av seksjonens behandlingstilbud.
 • Veiledning og undervisning.

Kvalifikasjoner

 • Spesialist i voksenpsykiatri med kompetanse på eller interesse for arbeid med utviklingsforstyrrelser, utviklingspsykologiske problemstillinger, affektive lidelser, rus og avhengighet og psykiatriske utredninger. Søkere med annen relevant spesialitet kan også komme i betraktning. Det er ønskelig med bred klinisk erfaring og lyst til å påvirke utformingen av fremtidenes helsevesen.
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig. 

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Trives med å jobbe i tverrfaglig team
 • Evne til fleksibilitet og god arbeidskapasitet
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt 

Vi tilbyr

 • Mulighet for spesialist i voksenpsykiatri, eller annen til videre faglig fordypning.
 • Et engasjert og erfarent kollegafellesskap, med godt arbeidsmiljø i veldrevet seksjon
 • Et arbeidsmiljø som tilbyr stor grad av psykologisk trygghet 
 • Varierte arbeidsoppgaver som løses i team
 • Mulighet for gjennomslag for egne ideer og visjoner, samt mulighet til å påvirke utformingen av fremtidens tilbud innen psykisk helsevern.
 • Lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende overenskomst
 • Det legges til rette for kurs/faglig oppdatering 
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktpersoner
Navn: Sahra Krcic
Tittel: Teamleder
Telefon: 90880020
Navn: Andreas Falk
Tittel: Overlege/spesialist i psykiatri
Telefon: 67502107
Navn: Beate Nordby Schwensen
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 48037180
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Asker DPS, FACT-team, ROP-seksjonen, Vestre Viken
Kirkeveien 206 A
1383 Asker
Mer om arbeidsgiver

Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsk...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image