Kort om arbeidsgiver
Hudavdelingen har regionansvar for diagnostikk og behandling av dermatologiske og venerologiske pasienter i Helse Fonna området og er eneste klinikk med denne kompetansen i regionen, med ca 180.000 innbyggere. Hudavdelingen er en poliklinikk og består av 12 ansatte, derav 6 leger (4 overleger og 2 LIS). Poliklinikken har ca 20.000 konsultasjoner per år.

LIS dermatologi ved HSR 4 års tellende tjenste til spesialist i dermatologi.

Stillingene krever en viss grad av selvstendighet, fleksibilitet, og god samarbeidsevne i et tverrfaglig team. Interesse i forskning er ønskelig. For å jobbe hos oss må du beherske norsk eller nordisk språk både muntlig og skriftlig. Du må ha en utpreget serviceinnstilling, positive holdninger og god evne til å skape et trivelig miljø. Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 
Vi tilbyr lønn etter tariff i en utfordrende stilling ved et sykehus i utvikling. Sykehuset har gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger gjennom KLP.
 
Nærmere opplysninger om stillingene samt utdanningsplan, fås på vår hjemmeside www.hsr@as og av vår avdelingsoverlege dr.med. Holger Benthien, holger.benthien@hsr.as, telefon 52 80 50 00.
 
Søknadsfrist 21.01.2022
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Haugesund Sanitetsforening Revmatismesykehus AS
Kontaktperson
Navn: dr.med. Holger Benthien
Tittel: avdelingsoverlege
Telefon: 52 80 50 00
E-post: holger.benthien@hsr.as
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Karmsundgata 134
5528 HAUGESUND
Søk på stillingen