Kort om arbeidsgiver
Åsnes legesenter er kommunalt drevet. Fastlegene jobber i åpen kurativ allmennpraksis på fastlønnsavtale etter gjeldende regelverk og med fast ansatte helsesekretærer. Kommunens legesenter er lokalisert i nye lokaler sentralt på Flisa, og ble tatt i bruk i januar 2020. Legesenteret byr på de beste forutsetninger for en effektiv legedrift, med mål om å tilrettelegge for en stabil og fremtidsrettet legetjeneste.

Totalt arbeider det en avdelingsleder, ni fastleger, en turnuslege, en fagsykepleier, samt åtte fast ansatte helsesekretærer ved senteret. Det er nå ledig fast stilling som fastlege ved senteret med tiltredelse 01.mars 2021.

Åsnes kommune er registrert som utdanningsinstitusjon, og vi har utdanningskandidater i allmennmedisin (ALIS) etter både ny og gammel ordning.

Arbeidsoppgaver
Du vil få ansvar for egen fastlegeliste, og i tillegg til denne må det påregnes offentlig arbeid og legevakt ihht rammeavtalen. Interkommunal legevakt kveld/natt er lokalisert på Elverum.
Alle legene ved Åsnes legesenter deltar i daglegevakt etter oppsatt plan.

Kvalifikasjoner
Du må inneha Norsk autorisasjon som lege, og ha gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Du må ha fullført turnus eller fått godkjent tilsvarende tjeneste av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell som gir tilgang til å praktisere som fastlege. 
Vi benytter infodoc journalsystem og det er en fordel om du ha kjennskap til dette fra tidligere. 

Personlige egenskaper
Du skal jobbe i et team med de øvrige legene og helsesekretærene ved legesenteret. Personlig egnethet, fleksibilitet og gode samarbeidsevner vil bli vektlagt.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med pasienter i ulike livsfaser og som enten er spesialist i allmennmedisin eller ønsker å bli det, og har en generell interesse for og erfaring fra allmenn- og akuttmedisin. 

Vi tilbyr
Vi kan by på en spennende hverdag med svært varierte problemstillinger. Legene ved legesenteret er faglig svært dyktige, og mulighet for kompetanseutvikling er stor. Legesenteret er godt utstyrt med bla 24 t EKG, 24 t BT måling, Spirometri og et godt utstyr laboratorium, skiftestuer og akuttrom. Vi byr på de beste forutsetninger for en effektiv legedrift med mål om å tilrettelegge for en stabil og fremtidsrettet legetjeneste. Vi håper du ser interesse av å søke deg til oss for å jobbe i et stort faglig miljø med flere erfarne kollegaer og med spennende allmennmedisinske problemstillinger. 

Arbeidstaker tilsettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglementer.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Åsnes kommune
Kontaktpersoner
Navn: Ingvild Sanne Lillemo
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 94021858
E-post: ingvild.lillemo@asnes.kommune.no
Navn: Anne Brit Røst
Tittel: Sektorleder Helse, omsorg og velferd
Telefon: 93089435
E-post: annebritnilsen.rost@asnes.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Rådhusgata 6
2270 FLISA