Kort om arbeidsgiver
Har du lyst på en annerledes legejobb? Har du et bredt kontaktnett innen norsk medisin og liker utadrettet virksomhet? Hvis du i tillegg er interessert i fag, vitenskap og publisering, kan du være den rette til stillingen som publiseringsredaktør hos oss.

Redaksjonen i Tidsskriftet er en tverrfaglig arbeidsplass og et unikt utsiktspunkt over norsk medisin. Tidsskriftet er det eneste medisinskfaglige vitenskapelige tidsskriftet som publiserer på norsk, og slik bidrar vi til utvikling og vedlikehold av norsk som fagspråk. Vi er legenes eget tidsskrift og et viktig forum for faglig og helsepolitisk ordskifte og debatt. Vi ønsker å speile mangfoldet i medisinen og å belyse vanskelige etiske spørsmål. Vår primære målgruppe er leger i Norge, men vi ønsker også å nå ut til den øvrige delen av befolkningen med kvalitetssikret helseinformasjon.

Som publiseringsredaktør vil du i fellesskap med andre redaktører vurdere manuskriptene Tidsskriftet får tilsendt, og slik bidra til at forfatterne får formidlet sin forskning best mulig. I tillegg vil du få et særlig ansvar for å ha kontakt med ulike fagmiljøer for å hente inn artikler og for å formidle stoffet vi publiserer i relevante kanaler i samarbeid med våre journalister. En del av stillingen vil bli dedikert til utadrettet virksomhet.  

Vi søker etter en lege som vil være med på å utvikle Tidsskriftet videre, som setter pris på gode diskusjoner og som ønsker å bidra inn i fellesskapet. Erfaring fra journalistisk arbeid, klinisk erfaring og forståelse for vitenskapelig metode vil bli vektlagt, sammen med personlige egenskaper, gode samarbeidsevner og språkfølelse. Gjennomført ph.d. er en fordel.  

Tidsskriftet holder til i Legenes hus sentralt i Oslo. Vi ønsker en person som i hovedsak kan jobbe derfra, men det gis også muligheter for noe fjernarbeid.
 
Vi tilbyr
  • 100 % fast stilling i en Miljøfyrtårn-sertifisert IA-bedrift
  • varierte arbeidsoppgaver
  • fleksibel arbeidstid
  • godt arbeidsmiljø
  • gode personalordninger
  • lønn etter avtale
Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med assisterende sjefredaktør Ragnhild Ørstavik.

Søknad sendes via Finn.no.
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Tidsskrift for Den norske legeforening
Kontaktperson
Navn: Ragnhild Ørstavik
Tittel: Assisterende sjefredaktør
Telefon: 992 72 444
E-post: ragnhild.orstavik@tidsskriftet.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Legenes hus
Christiania Torv 5
0158 OSLO
Mer om arbeidsgiver

Vil du jobbe med oss?

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image