Kort om arbeidsgiver
Vår interne bedriftshelsetjeneste søker nå etter en ny bedriftslege. Vi er et lite og sammensveiset team som jobber med å redusere risikoen for at faktorer i arbeidsmiljøet fører til sykdom eller skader for ansatte i Mesta.

Ønsker du en kombinasjon av arbeidsmedisinske oppgaver, prosjektarbeid og banebrytende utviklingsprosjekter? Vil du være tett på arbeidstakerne, både ute på anlegg og kontor? Da kan dette være jobben for deg.

Som bedriftslege vil arbeidsoppgavene dine blant annet være:
  • Forebyggende HMS-arbeid, undervisning og opplæring for ansatte fra nord til sør i Norge
  • Deltakelse i prosjektarbeid. Akkurat nå deltar vi i to forskningsprosjekter; om dieseleksos i tunnel og arbeid med vibrerende verktøy
  • Målrettede risikobaserte helseundersøkelser
  • Nærværs- og sykefraværsarbeid
  • Bistand innen fysisk- og psykososialt arbeidsmiljø, vurderinger innen arbeidsmiljøfaktorer og Akan-arbeid
Mestas bedriftshelsetjeneste holder til i Bergen, men stillingens arbeidsted kan også være på en av våre lokasjoner på Lysaker, Trondheim eller Bodø.

Hvem er vår nye bedriftslege?
Det viktigste er at du har et stort engasjement for arbeidsmedisin. Du har autorisasjon som lege i Norge og har relevant erfaring innen legeyrket.
Denne jobben passer for deg som trives i å jobbe i et lite tverrfaglig team. Her vil du samarbeide med et kunnskapsrikt team bestående av fysioterapeut/yrkeshygieniker, sykepleier og deg - bedriftslege. Siden vi har ulik kompetanse, deler vi mye informasjon og sparrer om ulike problemstillinger. Du må være god på å formidle din kunnskap, samt ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk. 
For å kunne følge opp våre ansatte, må du påregne å reise 4-8 dager i måneden rundt omkring i Norge. Førerkort klasse B blir i den forbindelse også et krav.

Hva vi i Mesta tilbyr:
Du får mulighet til å bidra med å sette preg på hvordan vi i Mesta jobber med HMS.  Du vil jobbe i et tett team og får mange dyktige kolleger, både i BHT-teamet og i resten av Mesta. Du får stor bredde i utfordringer og oppgaver, og vi legger til rette for faglig utvikling. Jobben du gjør vil bety mye for både dine nærmeste kollegaer, og de som jobber fra nord til sør i Norge.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med bedriftslege Bente Ulvestad på tlf 90 65 62 77 eller bedriftsfysioterapeut/yrkeshygieniker Thomas Clemm på tlf. 95 94 77 56.

Lett å søke!
Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring. Du trenger hverken å laste opp CV eller søknadsbrev for å registrere deg. Søk på jobben så fort som mulig, men senest 22.12.21.
Stillingskategori
Bedriftslege
Arbeidsgiver
Mesta
Kontaktperson
Navn: Bente Ulvestad
Telefon: 90656277
Arbeidssted
Bergen (Oslo, Bodø, Trondheim)
Fanavegen 221C
5239 RÅDAL