Kort om arbeidsgiver
Det er ledig fastlegehjemmel ved Sentrum Legeservice i Holmestrand kommune. Hjemmelen ble opprettet i 2017 og har i dag et listetak på 600 pasienter. Sentrum Legeservice er en veletablert og trivelig fastlegepraksis som nylig har utvidet fra tre leger til fire. Lokalene ble pusset opp i 2017 og har utsikt over båthavnen i Holmestrand. Praksisen har erfarne helsesekretærer, samt utstyr til EKG, spirometri m.m.  Vi bruker CGM journalsystem. Deltagelse i interkommunal legevakt i Tønsberg hører med til stillingen. Dette innebærer i gjennomsnitt 1-2 vakter i måneden, men det er mulighet for å ta både færre og flere vakter.

Ved sykehjemmet består stillingen hovedsakelig i medisinsk behandling og oppfølging av pasienter ved sykehjemmets korttidsavdeling. Sykehjemmet har tre faste legestillinger og en turnuslegestilling. Noe av sykehjemsarbeidet utføres ved Hof bo- og behandlingssenter.

Både fastlegekontoret og sykehjemmet ligger med ca 10 min gåavstand fra togstasjonen, noe som gjør det enkelt med togpendling.

Betingelser for overdragelse av praksis avtales med nåværende hjemmelsinnehaver og evt. øvrige leger ved kontoret.
 
Erfaring og personlig egnethet vil bli vektlagt. Politiattest må fremlegges før eventuell ansettelse.
 
Kvalifikasjoner for stillingen/hjemmelen
Søkere må ha norsk autorisasjon og norskkunnskaper på høyt nivå. Det forutsettes at søker som ikke er spesialist allmennmedisin gjennomfører denne spesialiseringen. I hht. kommunes plan vil vi bidra aktivt til både spesialistutdanning og resertifisering av spesialitet.
Søker må ha førerkort og disponere bil.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Holmestrand kommune
Kontaktpersoner
Navn: Anne Sofie Fossheim Håvik
Tittel: Fastlege/hjemmelshaver
Telefon: 96610544
E-post: annesofie.fossheim@gmail.com
Navn: Ole Johan Bakke
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 33064315
E-post: ole.johan.bakke@holmestrand.kommune.no
Arbeidssted
Havnegaten 7
3080 HOLMESTRAND
Søk på stillingen