Kort om arbeidsgiver
Vår digitale klinikk vokser stadig og vi oppfordrer allmennleger som ønsker å jobbe digitalt til å sende inn en åpen søknad. Har du lyst til å hjelpe pasienter over video? Har du interesse for eller erfaring med bruk av teknologi i pasientbehandling? Vi søker deg som er spesialist i allmennmedisin eller er under spesialisering innen allmennmedisin og har lyst til å være en pådriver og en del av fremtidens helsetjenester sammen med nesten 30 andre legekollegaer.

Bli med og skap fremtidens digitale helsetjenester
Som første selskap i Norge lanserte Eyr videokonsultasjon på mobilen i 2016, og vi har siden det levert gode og trygge digitale helsetjenester til over 100,000 pasienter. I Eyr jobber vi for at helsetjenester skal bli bedre og mer tilgjengelig for alle. Hos oss jobber helsepersonell og teknologer tett, for å tilby legene det beste verktøyet, og pasientene den beste behandlingen. Vi har utviklet en skalerbar og gjennomtestet plattform som gjør dialog mellom pasient og lege lekende lett, både i forkant, under legetimen og dialogen i etterkant.Å jobbe som lege i Eyr er både teknologisk og medisinsk nybrottsarbeid, vi gir stort rom for innovasjon innenfor trygge rammer. Du vil tidlig få erfaring med fremtidens e-helseløsning og faglig kvalitet i utviklingsprosjekter. Flere utviklingsprosjekter som startet hos oss, har fått store ringvirkninger i helse-Norge, deriblant har vaksinasjons tjenesten vår i apotek har bidratt til å øke vaksinasjonsgraden i befolkningen. Vi er fortsatt i vekst og ved å bli med nå kan du påvirke retningen selskapet tar, og være en foregangsperson innen digitale helsetjenester i Norge og internasjonalt.

Jobb når og hvor du vil
Alle våre leger får grundig opplæring, enten ved vårt kontor i Oslo sentrum eller remote. Når du har gjennomført opplæring kan du jobbe der du vil, hjemme eller på Eyr-kontoret. Det forventes at du kan jobbe både hverdag og helg, og dag og kveldsvakter. Åpningstidene våre er 8-22 på hverdager og 10-22 i helger og helligdager. En jobb i Eyr er fleksibelt og kan kombineres med annen jobb – du bestemmer selv inntjeningspotensialet ut i fra kapasitet. Vi stiller med skybasert journalsystem, forsikringer og tilbyr en svært fleksibel arbeidshverdag. Selv om du velger å jobbe alene, er du ikke alene. Vi er alltid flere på vakt, slik at du alltid har tilgang på noen, enten du har tekniske spørsmål eller ønsker å konferere. Vi jobber stadig med å øke kompetansen til våre tilknyttede leger og du vil bli tilbudt kurs godkjent av Den Norske Legeforeningen som også kan inngå som en del av spesialistutdanningen/resertifiseringen.

Litt om deg
Du syns det virker spennende å jobbe med digitale helsetjenester. Vi tror du er en pådriver for digitalisering av helsesektoren og snakker positivt om teknologisk innovasjon innen helse. Du har stor faglig integritet, du er dyktig og faglig trygg i din praksis, og kommuniserer godt med dine pasienter. Du er blid og imøtekommende. Vi ser for oss at du er spesialist innen allmennmedisin, men er du under spesialisering hører vi også gjerne fra deg. Det er en bonus om du også har dansk legelisens, snakker flytende dansk og har erfaring fra allmennpraksis i Danmark.

Lær av de beste og bli med og påvirk fremtidens helsetjeneste!
 
Søknadsfrist: Løpende
Tiltredelse: Løpende
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Eyr Medical
Hjemmeside
Arbeidssted
Kongens gate 12
0162 OSLO