Kort om arbeidsgiver
 Hjemmelen er skreddersydd for spesialisering i allmennmedisin med tilknyttede nyetablerte spesialgoder unike for Tønsberg kommune, slik som kommunal finansiering av utdanningsaktiviteter inklusive kompensasjon for tapt inntekt mens man er på kurs (praksiskompensasjon).

Kontoret er robust og veldrevet med 5 fastleger samt LIS1-lege og 4 helsesekretærer. Arbeidsmiljøet ved legekontoret beskrives som svært godt. Kontoret er godt utstyrt med bl.a. EKG, spirometri, 24-t-BT og laboratorium. Det er også godt etablerte rutiner med et fungerende kvalitetssikringssystem. Pridok journalsystem og Confrere videokonsultasjoner gir mulighet for hjemmekontorløsning.

Praksisen har nå 600 pasienter på listen og har vært drevet på 3 kurative dager. Hjemmelshaver har vært i stillingen i 20 år. Det er i dag ingen bistilling tilknyttet hjemmelen.
Betingelser for overdragelse av praksis avtales med nåværende hjemmelsinnehaver og øvrige leger ved kontoret. Kontordriften er organisert som DA (delt ansvar). 

Det legges stor vekt på gode samarbeidsevner, stor interesse for faget allmennmedisin samt personlige egenskaper og holdninger til god pasientbehandling.

Stillingen innbefatter deltagelse ved Tønsberg og omegn interkommunale legevakt som har relativt lav vaktbelastning.  
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Tønsberg kommune
Kontaktpersoner
Navn: Cathrine Aagaard-Nilsen
Telefon: +47 93041411
Navn: Trygve Skonnord
Tittel: Hjemmelshaver
Telefon: +47 41323232
Arbeidssted
Re legegruppe
Revetalgata 52
3174 REVETAL