Kort om arbeidsgiver
Medco dinHMS har nylig kjøpt Frisk i Nord i Hammerfest og er nå den 3. største bedriftshelsetjenesten i Norge. Vi er den største norskeide og -ledede og skal fortsette å vokse og har behov for ny legevikar med mulighet for fast ansettelse på sikt.

Medco dinHMS tilbyr et godt fagmiljø med en rekke erfarne leger bestående av blant annet spesialister i arbeidsmedisin, samfunnsmedisin og allmennmedisin. Våre leger får god tid til sine kunder/pasienter. Bedriftsoverlegen samler legene jevnlig via video og fysiske møter.

Arbeidstid er kl. 08.00-15.30.

Medco dinHMS er søkt godkjent LIS3 utdanningsinstitusjon som en av svært få bedriftshelsetjenester i Norge og har egen, intern godkjent veileder.

Vi søker deg som er arbeidsom, positiv og selvgående. Struktur og systematikk er en selvfølge, det samme er erfaring med service og kundebehandling.

Vi får stadig flere kunder som arbeider offshore slik at oppgaver som Fagansvarlig Lege (FAL) er relevant. Det er også mulig å få reise offshore.

Mulighet for LIS2 i arbeidsmedisin.

Visjonen er: Sammen skaper vi arbeidsglede.

Rekruttering av leger er svært viktig for oss og A’HEAD Executive er ansvarlig for rekrutteringsprosessen. Er du interessert i å høre mer om Medco dinHMS eller stillingen, kan du enten kontakte adm.dir. Pål Lillebø tlf. 91347334 eller, om ønskelig også i all fortrolighet, kontakte rekrutteringskonsulent Lin Reese på 92 44 54 28 eller ltr@ahead.no
 
Vi trenger leger i så vel Stavanger som Bergen, Oslo og Haugesund i tillegg til Hammerfest, så arbeidssted er fleksibelt.
Stillingskategori
Bedriftslege
Arbeidsgiver
Medco dinHMS
Kontaktpersoner
Navn: Pål Lillebø
Tittel: Medco-dinhms ved Daglig Leder
Telefon: 913 47 334
E-post: pal.lillebo@medco-dinhms.no
Navn: Lin Reese
Tittel: Rekrutteringskonsulent
Telefon: 924 45 428
E-post: ltr@ahead.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Strandgt. 25
9600 HAMMERFEST
Søk på stillingen