• Listelengde: 700
  • Journal system: InfoDoc
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
Legekontor sentralt i Larvik søker etter vikar fra våren 2022

I april/mai 2022 går jeg ut med mammapermisjon med påfølgende sykehus (halv-)året. Oppstart av vikariat og lengden er fleksibel og kan tilpasses søkeren.

Om legekontoret: Legekontoret ligger sentralt i Larvik med gratis parkeringsmuligheter ca. 5 min til fots fra kontoret. Det er 3 leger totalt og 2 sekretærer som er rutinerte og kjenner kontoret og pasientene godt. Vi har EKG, spirometri og doppler pluss laboratoriet til blodprøvetaking.

Hjemmelen som trenger en vikar har en liste på 700 pasienter. Kontoret har alt som trengs for å begynne å jobbe: datamaskin med InfoDoc, printer, otoskop, oftalmoskop, dermatoskop, BT og SpO2 måler, undersøkelsesbenk og gyn benk...

Om legevakt: Det er kommunal legevakt som er døgnbemannet. Det er en del fast ansatte leger på legevakten slik at vaktbelastningen er ikke veldig høyt med gode muligheter til å gi bort/bytte vekk vakter. Samtidig kan man også ta flere vakter dersom man ønsker det. Det er fast lønn per vakt, HELFO refusjon går da til kommunen.

Betaling: Her kan det velges fritt om man foretrekker fast lønn fra kommunen eller næringsinntekt.

Annet: Dersom man jobber 1 år eller lengre som vikar kan kommunen stille med både veileder, praksiskompensasjon ved kurs og gruppeveiledning pluss betaling for kurs som ikke dekkes av Utdanningsfond II. Selvfølgelig teller året da også som utdanningsår innen allmennmedisin.

Ta kontakt med hjemmelinnhaver Tanita Kulow
tanita.kulow@hotmail.de eller tlf 99 89 14 09
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Tanita Kulow
Tittel: Allm.prakt. fastlege
Telefon: 99891409
E-post: tanita.kulow@hotmail.de
Arbeidssted
Sentrum Legekontor ANS
Sigurds gate 4
3256 LARVIK