Kort om arbeidsgiver
Beskrivelse av arbeidssted
Vikariat ved Hafslundsøy Legesenter som ligger på Hafslundsøy like utenfor Sarpsborg sentrum. Hafslundsøy Legesenter ble etablert 1997 med to spesialister i allmennmedisin og er svært veldrevent med en stabil bemanning. I forbindelse med tilsetting av ny fastlege i en hjemmel er det behov for vikar i inntil 6 mnd. med oppstart fra 3.1.2022 Senteret bruker Infodoc Plenario i Sky, et skybasert system med mulighet for hjemmekontor. Tilknyttet Norsk Helsenett.

Senteret har et svært godt arbeidsmiljø. Det er fine lokaler med venterom, ekspedisjon, laboratorium, behandlingsrom,2 legekontor, lunsjrom, garderobe, WC med dusj samt lagerrom. Gode og gratis parkeringsmuligheter for ansatte samt pasienter.
Hjemmelens nåværende listetak er 1300 og er fulltegnet, noe som gir god inntjening. Det er et godt faglig samarbeid mellom legene for å gi best mulig tilbud til alle pasienter ved senteret. Det vurderes å utvide senteret til et trelegesenter.

Arbeidsoppgaver
Vikariat i allmennpraksis i fastlegeordningen. Deltidsstilling i offentlig legearbeid kan tilpliktes med inntil 7,5 timer pr. uke. Det er p.t. ingen offentlige oppgaver tilknyttet hjemmelen og vil ikke bli tilpliktet i vikarperioden. Deltakelse ved veldrevet interkommunal legevakt. Liten legevaktsbelastning, men muligheter for ekstra vakter etter ønske.

Kommunen har et systematisk ALIS arbeid som følges opp av kommuneoverlege med mål om et integrert løp. Er du i et ALIS løp tilbyr vi oppfølging. Stillingen forutsetter inngåelse av vikaravtale med kommunen Kontakt oss gjerne for en uformell prat om stilling.

Kvalifikasjoner
Medisinsk embetseksamen. Lege med norsk autorisasjon. Spesialist eller påbegynt spesialisering i allmennmedisin foretrekkes, men er ingen betingelse.
Er du "LIS-venter" er du velkommen til å søke.
Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
Politiattest av ny dato må fremlegges før tiltredelse.

Personlige egenskaper
Ved tilsetning legges det vekt på personlig egnethet, selvstendighet, samarbeidsevne, ansvarsbevissthet og faglig dyktighet. Søker må ha gode kommunikasjonsferdigheter og evne til samhandling med andre helseaktører.

Vi tilbyr
Et interessant fastlegevikariat  sammen med  erfarne og kunnskapsrike kolleger med framtidsmuligheter innen allmennmedisin  i Sarpsborg.
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Sarpsborg kommune
Kontaktpersoner
Navn: Øystein Holmedal
Tittel: Fastlege - Hjemmelsinnehaver
Telefon: 916 48 100
E-post: oysteinhol@gmail.com
Navn: Jens Espeland
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 971 07 134
E-post: jens.espeland@sarpsborg.com
Navn: Lasse Vilhelm Nilsen
Tittel: Fastlegekollega
Telefon: 922 00 124
E-post: lvnilsen@hotmail.com
Hjemmeside
Arbeidssted
Hafslundsøy Legesenter
Helgebyveien 2
1734 HAFSLUNDSØY
Søk på stillingen