Lurer du på å prøve ut allmennpraksis? Virker det for skummelt å kjøpe egen praksis? Her har du en gylden mulighet til å prøve deg i en veldrevet praksis med hyggelige og dyktige kolleger i en 60% stilling.

To av legene ønsker å redusere arbeidsmengden med henholdsvis 20% og 40% og vi ønsker en vikar som vil jobbe 3 kurative dager i uken. En av legene nærmer seg pensjonsalder, og det kan på lengre sikt bli muligheter for overtagelse av denne hjemmelen. I Sandefjord kommune er det gode muligheter for å ta ekstra legevakter, og sannsynligvis kan kommunen være behjelpelig med kommunal deltidsstilling. Det vil også være mulighet for å jobbe ekstra i forbindelse med ferieavvikling og kursfravær.

Vi er et 4-legesenter samlokalisert i tverrfaglig helsehus med tre manuellterapeuter, en psykomotorisk fysioterapeut, en kiropraktor, en massasjeterapeut og en samtaleterapeut (psykiatrisk sykepleier med videreutdanning i kognitiv terapi). Vi har et hyggelig arbeidsmiljø, og veldig dyktig hjelpepersonell med en sykepleier og tre helsesekretærer i totalt 2 årsverk. Vi har velutstyrt lab, eget akuttrom og store, lyse og nyoppussede lokaler. Helsehuset ligger sentralt i Stokke i Vestfold. Det er gratis parkering og kort vei til både E18 og togstasjon.

Om du tror dette er noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt!
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Eivind Lando Skaatun
Tittel: Fastlege, spes. allmenmed.
Telefon: 97707542
E-post: els@helsehusetstokke.no
Arbeidssted
Helsehuset Stokke
Stokkeveien 55
3160 STOKKE