Kort om arbeidsgiver
Vil du være med å påvirke utviklingen av forsikringsmedisin i Storebrand?

Vi søker deg som har lyst til å gjøre et karriereskifte til finansbransjen, og som har lyst til å påvirke utviklingen av faget forsikringsmedisin. Forsikringsmedisin er et lite miljø i Norge, men et utviklet fagområde i andre land. Du vil jobbe i grensesnittet mellom alle spesialiteter innen medisin, jus og med digitalisering. Som en del av teamet i Forsikringsmedisin får du arbeide med oppgaver som spenner fra utvikling av regelmotorer (basert på kunstig intelligens) til vurdering av medisinske spørsmål i erstatningsoppgjør.
Avdeling Forsikringsmedisin består av tre leger og dekker Storebrands behov for rådgivning i forsikringsmedisinske spørsmål. Vi ønsker nå å utvide teamet med en lege i 100% stilling.  Du blir en del av et erfarent team, både når det gjelder klinisk erfaring, og erfaring med forsikringsmedisin.
Storebrands hovedlege har vært del av en arbeidsgruppe som nylig har stått bak lansering av elektronisk helsevurdering i samarbeid med ekstern partner som har fått god omtale (Storebrand adopts Munich Re Automation Solutions’ cloud-based digital services solution to automate life underwriting decisions - OnlyStrategic Financial / Banking / Insurance).
I tillegg til å være en del av teamet Forsikringsmedisin vil du samarbeide tett med både jurister, produktutviklere, aktuarer, saksbehandlere samt sykepleiere som håndterer helsevurderinger. Du blir også en del av et nasjonalt nettverk av forsikringsmedisinere i andre selskap, med muligheter for å delta på internasjonale arenaer i tillegg.

Viktigste arbeidsoppgaver: Kort beskrivelse av de viktigste arbeidsoppgavene
  • medisinsk rådgiver i risikobedømmelse ved tegning av forsikringer som krever helseopplysninger
  • vurdering av medisinske spørsmål i erstatningsoppgjør
  • rådgivning ved behandling og rehabilitering
  • internundervisning og kunnskapsdeling
  • deltakelse i utvikling av nye produkter hvor medisinsk erfaring og kompetanse er ønskelig
  • deltakelse i og ta initiativ til digitaliseringsprosjekter med mål om forbedret kundereise og økt automatisering
  • evt. øvrige arbeidsoppgaver, herunder forskning basert på selskapets egne data
Ønskede kvalifikasjoner
Vi søker en erfaren legespesialist med norsk autorisasjon og 5-10 års bred klinisk praksis. Arbeid med forsikringsmedisin krever sterke analytiske evner, så akademisk bakgrunn med doktorgrad er en fordel, men ikke et krav. Svært god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne er et krav, i tillegg til at du må kunne samhandle godt muntlig og skriftlig på engelsk.
For å trives i stillingen som rådgivende lege ser vi etter deg med gode samarbeidsevner kombinert med personlig drivkraft og beslutningsdyktighet. Du må evne å raskt kunne sette deg inn i nye problemstillinger, ofte innen andre fagfelt enn ditt eget spesialistområde. Du liker å arbeide tverrfaglig og tar initiativ til deling av kompetanse og automatisering av prosesser til beste for selskapet. Du er nysgjerrig og er motivert for å utvikle området forsikringsmedisin, både innad i Storebrand og i bransjen. Du motiveres av å skape lønnsomme kundereiser for selskapet, så vel som for kundene.

Hvorfor velge Storebrand?
Vi er opptatt av at du skal trives hos oss og at ditt møte med Storebrand skal være godt. Derfor har vi blant annet et godt digitalt onboardingsprogram hvor du vil få en introduksjon av hele selskapet og muligheten til å hilse på nye kolleger som skal jobbe i andre konsernområder. Vi er også opptatt av at du får mulighet til å utvikle deg selv, både faglig og sosialt, og har ulike kurs og programmer du kan være med på.
Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og i tillegg til mulighet for boliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege. Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, og har gode avtaler på el-sykkel om du vil sykle til jobben. Ellers har vi parkering, og det er ikke langt å gå fra Lysaker Stasjon om du reiser kollektivt. Ønsker du å trene på jobben har vi stor treningshall, styrkerom, spinningrom og mange aktive idrettsgrupper. Har du lyst å reise vekk noen dager har vi flere firmahytter alle i selskapet kan benytte seg av.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med hovedlege Kjetil Stien (95206120) eller avdelingsleder Forretningsutvikling, utredning og forsikringsmedisin Astrid Laukeland (92283223)

Søknadsfrist : 1. desember 2021
Søknader behandles fortløpende
Stillingskategori
Rådgiver
Arbeidsgiver
Storebrand
Kontaktpersoner
Navn: Kjetil Stien
Tittel: Hovedlege
Telefon: 95206120
Navn: Astrid Laukeland
Tittel: Avd. leder Forretningsutvikling, utredning og forsikringsmedisin
Telefon: 92283223
Arbeidssted
Professor Kohts vei 9
1366 LYSAKER
Søk på stillingen