Kort om arbeidsgiver
Medi3 har et spennende fagmiljø med høy kompetanse innen mange fagområder. Vi er lokalt forankret, med lange tradisjoner og med fokus på kvalitet og service. Vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget og søker etter bedriftslege / allmennlege med stort engasjement og som liker å jobbe tverrfaglig og med et forebyggende perspektiv på helse.
 
Vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget og søker etter bedriftslege / allmennlege med stort engasjement og som liker å jobbe tverrfaglig og med et forebyggende perspektiv på helse. Du må kunne jobbe selvstendig, men vil også dra nytte av et betydelig faglig fellesskap hos oss.
 
Hos Medi3 vil dine arbeidsoppgaver være:
 
- Allmennkonsultasjoner
- Helsekontroll av ansatte basert på eksponeringer i deres arbeid
- Arbeidsmedisinsk poliklinikk
- Attester / Helsesertifisering (offshore/sjøfart/førerkort/røykdykker m.m.)
 
Erfaring fra arbeidsmedisin er ønskelig, men ikke et krav da grundig opplæring vil bli gitt. Arbeidssted er Ålesund, men det kan også være aktuelt med arbeid i vår klinikk i Ulsteinvik samt i vårt mobile legekontor.
 
Vi tilbyr:
 
- Spennende arbeidsoppgaver
- Deltakelse i et hyggelig og spennende miljø med engasjerte kolleger
- Konkurransedyktige betingelser
 
Er du interessert i å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med avd leder Klinikk: Vibecke Fiskerstrand Tlf.: 904 72 901 eller fagsjef  / lege Bjarte Larsen – b.larsen@medi3.no
Søknad sendes til: v.fiskerstrand@medi3.no, eller via Finn.no: (2) Vil du bli vår nye bedrifts / allmennlege? | FINN.no innen 10. oktober
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Medi 3 AS
Kontaktpersoner
Navn: Vibecke Fiskerstrand
Tittel: Avdelingsleder klinikk
Telefon: 904 72 901
Navn: Bjarte Larsen
Tittel: Fagsjef /lege
E-post: b.larsen@medi3.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Kongens gate 11
6002 ÅLESUND