• Listelengde: 1025
  • Journal system: CGM
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
Fra 1. desember (eller etter avtale) har vi behov for en hyggelig og dyktig vikar i inntil 80% stilling på liste med 1025 pasienter. Mulighet for kjøp av hjemmel etterhvert. Det pågår en forhandling mellom Gran kommune og fastleger for eventuell overgang til 8:2 løsning eller fastlønn (for de som ønsker det). Gran kommune er i dag en «registrert utdanningsvirksomhet» og kan legge til rette for spesialistutdanning i allmennmedisin.
Jaren legesenter holder til i moderne hyggelige lokaler i Gran rådhus som ligger på gangavstand fra togstasjon. Det tar ca. 1 time med tog/bil fra Oslo (mot trafikk).
Vi er et trivelig legesenter med et godt arbeidsmiljø med 4 fastlegehjemler og 6 medarbeider i 40-80% stilling.
Legekontoret benytter CGM journalsystem med e-resept og e-konsultasjoner og er velutstyrt med alle nødvendige undersøkelses- og behandlingsmetodikker.
Det er 13% kommunal bistilling (sykehjemslege) tilknyttet til hjemmelen (vikaren kan velge selv om det skal beholdes eller ikke).
Gran kommune samarbeider med Lunner kommune om lokal legevakt, (hverdag kl. 15-23 og helger 08-23). Mulighet å ta vakter etter eget ønske.
Gode betingelser. Hjemmelshaveren har selv tenkt å jobbe de øvrige prosent vikar ikke jobber.

Søkere må ha gode norskkunnskaper og full autorisasjon samt gode ferdigheter i kommunikasjon og ha rett til refusjon fra Helfo.
Velkommen med din søknad!
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Safdar Masood Malik
Tittel: Allm.prakt. fastlege
Telefon: 96660915
E-post: drmalik@live.no
Arbeidssted
Jaren Legesenter
Rådhusveien 39
2770 JAREN